Forrás Camping, wordt dit jouw nieuwe vakantie bestemming?

De Forrás camping ligt in het dorpje Magyarhertelend zo’n 20 kilometer van dé culturele stad van Hongarije Pécs. Forrás camping is een kleinschalige camping met zo’n 45 kampeerplaatsen en heeft naast het kampeerterrein een receptie, sanitair gebouw en een Bufé. Op de camping hoef je niets en kun je genieten van de rust, de zon en de prachtige omgeving.

Zo zijn er voldoende mogelijkheden in de buurt om te wandelen, te bezichtigen of ondernemen. Voor ontspanning kun je naar het Thermaalbad van Magyarhertelend op zo’n 100 meter van de camping. Als je verblijft op de camping ontvang je 20% korting op het entreebewijs. Ook kun je jouw hond meenemen op vakantie en beschikt de camping over een moes/kruidentuin.

De Gastheer en Gastvrouw Eric en Arlet van Keulen heten je van harte welkom op Forrás Camping.

Leestip:  Kampeerboerderij De Spochthoorn in Nijkerk

Receptie

De receptie bevindt zich vooraan op de camping. Hier kun je terecht voor vragen, maar ook voor leuke suggesties om een dag iets te ondernemen. In de receptie liggen boeken en gezelschapsspelen die je kunt lenen. Ook de jeu de bouille ballen kun je hier verkrijgen. Bij de receptie kun je jouw bestelling doorgeven voor de broodjesservice. Als je vóór 12.00 uur jouw bestelling door geeft dmv het bestelformulier, dan zorgen zij ervoor dat de volgende ochtend de broodjes bij jouw kampeerplaats wordt bezorgt.

Ook als je geen zin hebt om boodschappen te halen, kun je 2x per week jouw bestelling doorgeven bij de receptie, de boodschappen worden dan de volgende dag bij je bezorgd. Hiervoor zal naast de kosten van de boodschappen een kleine vergoeding worden gevraagd. Je kunt ook al jouw boodschappen vooraf bestellen, zodat deze klaar staan als je arriveert op de camping. Zo hoef je na jouw lange reis niet meteen boodschappen te halen. En kun je heerlijk genieten van jouw verblijf op de camping in het mooie Hongarije.

Leestip:  De 5 leukste kindvriendelijke campings in Italië

receptie

Kampeerterrein

De camping bevindt zich aan de voet van een heuvel aan de rand van het Mescek gebergte. Dat betekend dat het terrein licht glooiend is. De camping biedt plaats aan zo’n 45 caravans/campers of tenten, van ongeveer 100 m2. Ze hebben in 2017 hard gewerkt om de camping geheel op te knappen. Alle kampeerplekken zijn voorzien van stroom(10AMP). Bij het sanitair gebouw en het Bufé zijn waterpunten aanwezig. Verschillende kampeerplekken hebben een aparte parkeerplaats voor jouw auto, zodat je nog meer ruimte overhoudt rondom jouw caravan/tent.

Website Forrás Camping: www.forrascamping.hu

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in