Laika Lemmer de specialist op het gebied van Laika campers

Benieuwd naar de nieuwe campers of geinteresseerd om een Laika camper te huren? Het kan allebei bij CCR Lemmer. CCR Lemmer is de officiële dealer in Nederland en zij dragen het Italiaanse merk uit onder de naam ‘Laika Lemmer’.

Genieten van de vrijheid die een camper met zich meebrengt, wordt steeds populairder. Mensen vinden het een prettig idee om tijdens hun reizen zelfvoorzienend te zijn.

Over Laika Lemmer

Bij Laika Lemmer, officieel dealer en onderdeel van CCR Lemmer, kun je alles te weten komen over Laika Campers. Laika belichaamt de Italiaanse cultuur van de La Dolce Vita en biedt zijn klanten een unieke reiservaring in een omgeving die rijk is aan design, elegantie, comfort en ergonomie.

Naast nieuwe Laika campers en jong gebruikte campers verhuren zij sinds kort ook Laika Campers om iedereen de mogelijkheid te bieden om het La Dolce Vita Laika camperleven te ervaren.

Leestip:  Languit slapen in integraalcamper Laika Kosmo H 1409

Maak een afspraak voor een persoonlijk moment van aandacht, uiteraard vrijblijvend. Je mag ook zo op de dolle pof langskomen hoor, want hun showroom is groot genoeg om voldoende afstand tot elkaar te bewaren.

“In 2018 hebben wij Laika aan onze dealerschappen toegevoegd”, aldus Johan Bijlsma van Laika Lemmer / CCR Lemmer. “Laika is, naast Hymer, het premium merk van de Erwin Hymer Group. Laika ontwerpt en bouwt prestigieuze campers met het doel haar klanten functionaliteit, innovatie, Italiaans design en een professionele, gespecialiseerde aftersales service aan te bieden. Klanttevredenheid is het hoofddoel van Laika. Zij creëert voertuigen met aandacht voor detail en bouwtechnieken die Laika voertuigen geschikt maken voor alle klimaten.”

Officiële dealer

CCR Lemmeris de officiële dealer in Nederland en zij dragen het Italiaanse merk uit onder de naam ‘Laika Lemmer’. De oprechtheid van eigenaar Johan, het eerlijke advies van het team en de hoge mate van service en kwaliteit worden enorm gewaardeerd door klanten uit heel Nederland.

Leestip:  Reizen met een elektrische campervan van evan

“Wat wij zo prettig vinden aan het merk is dat de klant ook na verkoop centraal blijft staan. Zo blijven Laika-onderdelen jaren later nog verkrijgbaar.”
Die service na de aanschaf van een Laika Camper past CCR Lemmer zelf ook goed. Zij hebben namelijk alles in huis om ten alle tijden te kunnen blijven genieten van jouw camper. Denk aan het onderhoud, een mooie upgrade of een reparatie en schadeherstel geheel onder garantie uitgevoerd. CCR Lemmer is al jaren lid van de BOVAG.

Website Laika Lemmer: www.laikalemmer.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in