Jachthaven & Vakantiepark Wijde Aa in het Groene Hart

Jachthaven & Vakantiepark Wijde Aa ligt in het Groene Hart van Nederland, omringd door plassen zoals de Braassem, Wijde Aa en de Kaag. Daarnaast zijn er prachtige natuurgebieden waar je ook heerlijke en/of rustgevende wandeltochten en fietsroutes kunt volgen. Houdt je er toch meer van om leuke steden te bezoeken, dan zijn steden zoals Leiden, Amsterdam en Utrecht om de hoek.

Hun park aan de Wijde Aa beschikt over een jachthaven, camping en terrein met chalets. Daarnaast hebben ze direct aangelegen parkeerplekken zodat je met de auto, fiets, boot of openbaar vervoer hun jachthaven en vakantiepark kunt bereiken.

De jachthaven beschikt over plekken voor boten van 4 tot 14 meter. Niet alleen in de zomer kun je bij hun terecht maar ook in de winter kunnen ze jouw boot op de wal stallen. Zij beschikken over een botenkraan om de boten op de juiste manier in en uit het water te laten takelen. Wanneer je gebruik maakt van hun haven krijg je ook beschikking over toiletten en douches vlak aan de haven gelegen. De auto parkeren is geen enkel probleem, dit kan namelijk direct aan de jachthaven.

Leestip:  Camping Pollen en Mollen Gelderland, wat ben je mooi

Het vakantiepark beschikt over camping plaatsen evenals comfortabele chalets. Het park is voorzien van de standaard voorzieningen zoals toiletten, douches en parkeerplaatsen. De chalets hebben allemaal hun eigen badkamer voorzien van een toilet, wasbak en douche. Het is een erg rustig gebied waardoor je optimaal kunt genieten van een vakantie!

kleinschalige familiecamping

De Camping

De kleinschalige familiecamping bestaat uit een camping voor 8 stacaravans en een passantencamping voor 10 caravans, campers of tenten. De camping is voorzien van de benodigde sanitaire voorzieningen en aansluitingen voor electra. Omgeven door bomen en beneden aan de dijk waaraan de jachthaven is gevestigd.

Verder beschikt hun haven over de volgende facilitaire voorzieningen:

  • Eigen pakeerplaats aan je camping plek.
  • Toiletten
  • Douches
  • Botenkraan
  • Elektra
  • Stromend water
  • Gratis Wifi

Website Jachthaven & Vakantiepark Wijde Aa: jachthaven-camping-wijdeaa.nl

Leestip:  Kampeerderij De Kaaiewaaier - hoe het begon
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in