Lola de eerste opblaasbare vouwwagen

Vouwwagenmerk Campooz introduceert Lola. De allereerste volledig opblaasbare vouwwagen. Gemaakt van één tube met één ventiel. De bijgeleverde oplaadbare compressor zorgt ervoor dat Lola binnen enkele minuten staat. De stokken van de luifel en de haringen zijn gemaakt van duurzaam bamboe. Een spannende vouwwagen waarmee Campooz hoge ogen gaat gooien. Lola is voor het eerst te bewonderen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Op de beurs is Lola onderdeel van de innovatieroute.

Lola het zusje van..

Lola is de zus van Fat Freddy en Lazy Jack. Campooz slaat met het gebruik van air tubes een nieuwe weg in. Het past bij de drive van het Nederlandse merk om te innoveren en tenttrailers onder de aandacht te brengen bij een breed publiek.

De derde telg uit de Campooz familie is gemaakt van het bekende onverwoestbare ribstop katoen. Het model is honderd procent insectenvrij en voorzien van het Clima-C Systeem.

Gemak en comfort

Lola 1In korte tijd heeft Campooz zichzelf op de kaart gezet. In twee jaar tijd heeft de vouwwagenproducent gezorgd voor een grote naamsbekendheid. De vouwwagens kenmerken zich door gemak en comfort. De tenten zijn demontabel. Een steeksleutel 13 is alles wat nodig is om de tent los te koppelen van de aanhanger.

Leestip:  Smitveld Vouwwagens is verhuisd!
Afmetingen en gewicht
  • Slaapcabine 165 x 220 cm
  • Leefruimte 200 x 225 cm
  • Luifel 500 x 180 cm
  • Maximale hoogte 220 cm
  • Totale gewicht 270 kg

Kijk voor meer informatie op Campooz

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in