Winnaars van de gratis kaarten

Kampeermagazine.nl feliciteert de winnaars van de gratis kaarten voor de Kampeer & Caravan jaarbeurs (11 t/m 15 oktober 2017). Wij hebben de in totaal 2 x 5 vrijkaarten onder alle ingeschreven leden verloot.

Wij wensen Saskia, Paul, Robert, Bas en Piet heel veel plezier op de beurs.

kampeermagazinelogoKampeerMagazine.nl – online magazine met nieuws en informatie over kamperen, tenten, campers, caravans, vouwwagens & tenttrailers, campings en kampeeraccessoires.

De winnaars gaan naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

De nieuwste caravans bekijken, een nieuwe tent uitzoeken, wegdromen in de cabine van een prachtige camper, de laatste trends op kampeergebied ontdekken of gewoon een dagje lekker genieten van de nieuwste snufjes op kampeergebied. Dat vindt de bezoeker allemaal op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Samen naar je (eerste) kampeervakantie

Onbekend maakt onbemind. Kom daarom met z’n allen naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs en ontdek daar of een kampeervakantie bij jullie past. Want weet je hoe te gek zo’n vouwwagen is? Met al die (verborgen) kastjes en laatjes. En wat is er gezelliger dan met z’n allen een potje te kaarten in de caravan? Hoe stoer is het om te slapen in je eigen pop-uptentje? En je hoeft niet meteen een grote aanschaf te doen om een keer een kampeervakantie uit te proberen. Je kunt ook een camper, caravan of tent huren.

Leestip:  Kamperen met een missie op De Buurtcamping

Website: Kampeer & Caravan jaarbeurs

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in