Camptoo genomineerd voor Rising Star

Camptoo, een platform voor campers en caravans, is genomineerd voor de Rising Star Award 2017. De Rising Star verkiezing is een onderdeel van de Deloitte Technology Fast 50 en is speciaal in het leven geroepen voor technologiebedrijven die jonger zijn dan vijf jaar. De genomineerde organisaties gaan op 12 oktober in Utrecht de uitdaging aan en strijden dan door middel van elevator pitches om de titel Rising Star 2017 of de Most Disruptive Innovator.

Camptoo

is opgericht met als doel het voor iedereen mogelijk te maken om van een outdoorvakantie te genieten. Hiervoor hebben ze in 2014 het eerste deelplatform voor campers en caravans gecreëerd waar eigenaren hun voertuig kunnen delen. Inmiddels bestaat het aanbod uit meer dan 1300 voertuigen en zijn er al meer dan 50.000 nachten geboekt.

Leestip:  De Camper Club; Een eigen kijk op camperhuur

Martijn Peeters, CEO van Camptoo, is blij met de erkenning. “Ons doel is om campervakanties bereikbaar te maken voor iedereen. Waanzinnig tof dat het zo goed aan het lukken is en mensen het zo kunnen waarderen”, aldus Peeters.

Technology Fast50

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast50:“De deelnemende Rising Star-bedrijven laten een diversiteit aan proposities en verdienmodellen zien. De kwaliteit van deelnemers is hoog en een aantal heeft in deze beginfase al een indrukwekkende omzet. We verwachten dan ook dat zij kunnen doorgroeien naar de Fast 50, waarvoor bedrijven worden genomineerd op basis van procentuele omzetgroei.”
bron nkc.nl en emerce.nl

Neem eens een kijkje op Camptoo

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in