CARTRASH – Primeur op de Jaarbeurs

CARTRASH – Primeur op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs te Utrecht. Het begon allemaal met die bekende gedachte: ‘Wat doe ik met een lege koffiebeker, losse parkeerbon of oude bananenschil in de auto?’

CARTRASH werd geboren! De innovatieve, duurzame prullenbak voor in vrijwel iedere auto. Niet alleen ontzettend praktisch, ook stijlvol en gemaakt van eco-vriendelijk materiaal. Na hard werken, werd in juni 2017 de allereerste productie gelanceerd op de Nederlandse markt. Vol spanning werd afgewacht tot de eerste bestellingen binnen druppelden.

Na een succesvolle opstart is CARTRASH.COM alweer bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten om zo een oplossing te bieden voor het wereldwijde, mobiele afvalprobleem. Voor bijna alle voer-, vaar- en rijtuigen die je je maar kan bedenken komt een prullenbak in stijl. Afval deponeren waar het hoort; niet langer op straat, in het water of langs de snelwegen maar in de prullenbak. Op naar een schone wereld, samen, waar dan ook! Ben jij klaar voor een schone wereld en help jij de toekomst van onze kinderen?!

CARTRASH – Duurzaamheid

Wat direct zeker was, is dat het product zou bijdragen aan een betere wereld. Na het zien van de documentaire ‘A Plastic Ocean’ was Bas volledig verbijsterd over het wereldwijde plastic probleem. Er zijn al genoeg producten die moeder natuur niet ondersteunen. Daar wilde Bas maar al te graag verandering in brengen. CARTRASH.com is niet alleen bedoelt om mensen wakker te schudden omtrent de plastic oceaansoep, het is ook een functionele oplossing met een eigenzinnig karakter. De eerste stoffen prullenbak gemaakt van gerecyclede PET-flessen met biologisch afbreekbare navulzakjes! Ook de verpakking is ontworpen met het oog op duurzaamheid; door de juiste afmetingen kan CARTRASH worden bezorgd in de brievenbus en verschepen we geen extra lucht.

Leestip:  Autoregistraties Mei: aantal EV’s daalt met 12 procent
Dutch design

Een prullenbak is niet alleen functioneel maar mag er ook mooi uitzien. In samenwerking met topontwerper Basten Leijh werd keihard gewerkt om een stijlvolle prullenbak te ontwikkelen. Basten is een bekend professioneel ontwerper in de Nederlandse design wereld. Hij staat voor een samenspel van fun en functie en zijn ontwerpen zijn beloond met o.a. de Red Dot Award en de IF award. Basten bracht CARTRASH in contact met de Deense stoffenfabrikant KVADRAT. Hun kleurrijke stoffencollectie ‘revive’, volledig gemaakt van gerecyclede PET-flessen, maakte de prullenbak niet alleen duurzaam maar ook een echt design product. In de toekomst worden ook COVERbags met hippe prints gemaakt.

Doelmatig

Belangrijk in het ontwerptraject was de bevestigingsmethode. Hoe maak je een ontwerp zo slim dat het in zoveel mogelijk auto’s past? Na uitvoerige research bleken de hoofdsteun en het dashboardkastje de meest ideale plekken voor het plaatsen van de prullenbak. De gepatenteerde clips maken het ophangen lekker makkelijk en zorgen ervoor dat er geen permanente bevestigingen achter blijven in je auto. Het handige schuifsysteem zorgt ervoor dat je CARTRASH straks ook kunt gebruiken in je boot, camper en…… met een speciale campingstok bij je tent! Dit najaar komt er ook een kleiner model voor de ‘light’ gebruikers onder ons.

Leestip:  Verkoop elektrische auto’s stijgt ondanks marktdaling
Magisch Duo: Bas & basten

CARTRASH.com brengt het verhaal van Bas & Basten. Bas, trotse vader van twee geweldige kinderen, maar altijd met een grote rotzooi in zijn auto. Een dag onderweg leidde vrijwel iedere keer weer tot confrontaties met parkeerbonnen, koffiebekers, snoepverpakkingen en ga maar door. Het maakte zijn auto letterlijk tot een rijdende prullenbak. Dit kon zo niet langer… Bas ging op zoek naar een stijlvolle, efficiënte oplossing. Guess what? Hij kon echt niets vinden dat ook maar in de buurt kwam van het idee dat in zijn hoofd zat. Dat gaf hem de uitgelezen kans om zijn idee uit te werken tot daadwerkelijk product!

In samenwerking met Basten, Nederlands topontwerper met een neusje voor afvaloplossingen, kwam Bas tot een oplossing voor het wereldwijde afvalprobleem langs de weg. Eerlijk is eerlijk, er zijn nog steeds mensen die in de file hun kauwgom uit het raam gooien, een banenschil in de berm of andere verpakkingen over de snelwegen doen fladderen? Wij hebben het gemak voor je gecreëerd, het is nu aan jou om de keuze te maken voor verandering…

Leestip:  HomeCamper en Campspace gaan samen

Stand: Top Leisure Products – Hal 10 C045

Te bestellen bij www.topleisureproducts.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in