Camping de la Cascade bij de Amblėve

Op Camping de la Cascade met een vers croissantje en een kopje heerlijke koffie ontbijten terwijl u uitkijkt op de rivier de Amblėve. Met de fiets of te voet de prachtige Ardennen verkennen. Verkoeling zoeken in de rivier, dammetjes bouwen met de kinderen, kajakken of vissen. Een partijtje voetbal op het sportveld, kuieren langs het water, broodjes bakken op het vuur van de kampvuurplaats of een biertje drinken in het gezellige barretje.

Verder vindt je bij Camping de la Cascade
  • Een autovrije camping (na het uitladen dient de auto op de bij de camping horende parking gezet te worden. deze is ongeveer 150 meter van de ingang van de camping).
  • gemoedelijke sfeer en persoonlijke aandacht
  • stilte van 23.00 uur tot 08.00 uur
  • 40 ruime plaatsen en een autovrij tentenveld
  • een klein winkeltje
  • een gezellige bar met meer dan 15 soorten bier, een bibliotheek met boeken en veel spelletjes
  • bos, bergen, rivier en weide
  • het gezellige dorpje Coo met zijn terrasjes, restaurantjes en waterval op loopafstand.
Leestip:  The Venture Tents - Go on an adventure

Rustzoekers en sportievelingen die geen massatoerisme of schreeuwende commercie zoeken voelen zich hier zeker thuis. Op Camping de la Cascade heb je tijd voor jezelf en elkaar.

Kamperen aan de rivier

Camping de la Cascade is een kleine groen camping aan het riviertje de Amblève. Het ligt midden in de overweldigende natuur van de Belgische Ardennen.

Na een hartelijk ontvangst voel je je meteen thuis op deze gezellige camping. In de receptie kan je terecht voor folders van de vele bezienswaardigheden in de omgeving, uitdagende fietsroutes of een van de vele wandelroutes. Tevens hebben zij een leuke bibliotheek met veel Nederlandstalige boeken.

In de vakanties is hun gemoedelijke bar overdag en ´s avonds open. Buiten de vakanties alleen in de weekenden en bij voldoende animo. De espresso is heerlijk en voor de bierliefhebbers is er keus uit 15 soorten bier. Een spelletje spelen met de kinderen, een potje tab-biljart met vrienden of rustig een boek bij de houtkachel – het is allemaal mogelijk. De bar gaat ´s avonds om elf uur dicht. Dan moet het ook stil worden op de camping. Om half twaalf gaan bijna alle lichten uit in het sanitairgebouw en dient het stil te zijn op de camping.

Leestip:  Family Resort Kleinenzhof beschikt nu over een belbushalte

De kinderen kunnen zich urenlang vermaken naast en in de rivier de Amblève of op het recreatieveld naast de camping. Als het minder weer is zijn u en de kinderen van harte welkom in de bar. Er is een ruime keus aan spelletjes en er zijn meer dan 200 stripboeken. Voor de allerkleinste is er een zandbak.

Kom eens kijken op Camping de la Cascade

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in