Leeuwarden door Camper TV in de schijnwerpers!

Camper TV neemt een kijkje op de vernieuwde camperplaats en ontdekken de stad Leeuwarden.

Leeuwarden door Camper TV in de schijnwerpers! Camper TV nam een kijkje op hun vernieuwde camperplaats om een inspirerende video te maken. Erik en Wilma Veltkamp hebben de stad Leeuwarden op een verrassende en culinaire manier ontdekt. Zij vonden het weer erg leuk om ze te mogen ontvangen. Het eind resultaat vinden zij ook erg leuk geworden:)

Video Camperplaats Leeuwarden

Ze en zij vonden het een feestje dat er een video werd gemaakt! In de video geven ze de leukste tips over de stad Leeuwarden. Bekijk de video voor de vernieuwde camperplaats maar ook voor een interview met de man achter miniatuurroute, testrit door de stad, ervaar Venetië, lekker eten bij de camperplaats, varen met een bootje van Camperplaats Leeuwarden en uit eten! Het was een mooie samenwerking met meerdere bedrijven uit Leeuwarden. Samen de stad Leeuwarden promoten is volgens hun goed gelukt in de video van Camper TV.

Leestip:  Bijzonder flexibele indeling voor nieuwe Hobby Maxia Van 680 DT

Camper TV

Zij gingen terug naar Leeuwarden om twee redenen:

1. Om te kijken hoe de @Camperplaatsleeuwarden na de grote verbouwing eruit ziet en:

2. Leeuwarden op een andere manier ontdekken. Het is een feestje om hier te zijn! Zij hebben heel veel gezien en gedaan om jullie de beste tips te geven. Deze video laat de vernieuwde camperplaats uitgebreid zien.

Website Camperplaats Leeuwarden: www.camperplaatsleeuwarden.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in