La Gitana verhuurt leuke en comfortabele caravans

La Gitana verhuurt leuke, comfortabele caravans die al voor je klaarstaan in de stalling in Estartit, costa brava in Spanje. Je caravan wordt door hun op een camping naar keuze in de buurt zetten. De caravans hebben allemaal een vast bed met een lekker matras, een complete inventaris, een barbeque, tuinset en een luifel of voortent. Kortom, lekker comfortabel kamperen met de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt.

La Gitana

Mabel en Edwin zijn sinds 2022 de nieuwe eigenaren van deze leuke vintage, gepimpte caravans. Deze caravans staan al in Spanje dus hoe fijn is het dat deze al volledig ingericht klaar staan. En dat zij er voor zorgen dat deze op een door jullie zelf uitgekozen camping wordt geplaatst.
Jullie vakantie kan beginnen. Kortom: Geen gesleur , Geen gezeur!

Leestip:  Meer bezoekers op Kampeer & Caravan Jaarbeurs  

Mabel en Edwin

Heerlijk kamperen in een warm, zonnig land. Die heerlijke vrijheid en het buiten zijn op de camping waar iedereen zijn eigen gang kan gaan. Maar dan wel met het comfort van een goed vast bed en fijne stoelen. Alle comfort en toch low budget.
Wat is het fijn om je eigen omgeving te kunnen kiezen. Een grote camping met luxe voorzieningen en een zwembad of liever een kleine en knusse familiecamping? In de natuur of aan het strand? De keuze is aan jou.

Vanaf mei 2016 zijn de de caravans al te huur. Ze staan in Noord-Spanje, om precies te zijn in l’Estartit aan de Costa Brava. Zij zorgen dat de caravan op de door jullie geboekte camping komt in de omgeving van L’estartit. Je kunt op die manier zelfs met het vliegtuig op vakantie en toch echt kamperen.

Leestip:  DealerRepair netwerk is Erkend Duurzaam

De caravans zijn technisch in orde, hebben allemaal een heerlijk bed en een volledige inventaris. Nog wel zelf mee nemen:

– Handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, dekbedovertrekken, hoeslakens.

De binnenkant van je caravan ziet er prachtig uit. Ieder in een andere stijl.

  • huur bij La Gitana een toercaravan die al in Spanje staat
  • neem de auto, rij naar de camping van jouw keuze of
  • vlieg naar Spanje en zij zorgen dat de caravan voor je klaarstaat op de camping van jouw keuze

Website La Gitana: lagitana.eu

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in