Kom deze zomervakantie kamperen bij Camping De Boerinn

Kom deze zomervakantie kamperen bij Camping De Boerinn!

Wees er op tijd bij en reserveer nu jullie plekje op hun boerencamping, midden in de natuur. Profiteer daarmee direct van al hun acties en een boordevol activiteitenprogramma! Camping De Boerinn is kindvriendelijk, ruim en bovenal gezellig voor jong en oud!

Gratis activiteiten

Camping De Boerinn biedt aan haar gasten tijdens de zomervakantie ook gratis begeleide activiteiten zoals boogschieten, poldersporten en een kampvuuravond. Dit komt bovenop de gebruikelijke gratis activiteiten als kanovaren, suppen en klompengolven. Geen tijd om je te vervelen dus!

Gratis activiteiten

Hun camping is perfect voor gezinnen, iedereen heeft hier namelijk iets te beleven. Terwijl de kinderen in hun weide ravotten, kunnen de ouders genieten van een lekker drankje op hun terras of lekker met de benen omhoog bij de tent, caravan of camper zitten.

Leestip:  Camping de Berken een senioren & familiecamping
GroepskamperenGroepskamperen

Willen jullie als familie graag bij elkaar staan op hun camping? Ook dat is mogelijk! Op hun speciale groepsvelden is er genoeg plek om er zeker van te zijn dat jullie groep gezellig bij elkaar kunnen staan. Hierbij beschikken jullie bovendien over een eigen kampvuurplaats, waarbij ’s avonds gezellig bijgekletst kan worden.

Gratis daghapGratis daghap

Gasten van Camping De Boerinn die minimaal 1 week bij hun verblijven mogen tijdens hun verblijf 1 avond kosteloos aanschuiven bij hun wisselende ‘daghap’. Daarbij kun je denken aan onder andere een BBQ, pizza’s of boerenfriet.

 

ZomerboerderijZomerboerderij

Profiteer als campinggast mee van de diverse activiteiten op- en om het water tijdens hun Zomerboerderij op 26 t/m 28 juli.

Leuk voor jong en oud!

Genoeg te doen dus op hun camping! Twijfel niet langer en reserveer nu jullie campingplaatsen om er zeker van te zijn dat ook jullie deze zomer kunnen genieten van hun boerderij, want vol = vol!

Leestip:  Campingpark Eifel in de prachtige natuur

Leuk voor jong en oud!Website Camping De Boerinn: www.deboerinn.nl

 2/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in