Kinderen vermaken tijdens kamperen in Spanje

Educatieve kinderfilmpjes om je kinderen te vermaken tijdens kamperen in Spanje – Kamperen in Spanje is bij verreweg de meest populaire vakantie activiteit voor jonge gezinnen. Spanje is een ontzettend mooi land met veel verschillende natuurgebieden, stranden en oud historische steden.

Zo is er voor iedereen wat leuks te doen. Van culturele museumbezoeken tot dagen spenderen aan het strand en van wandelingen door natuurparken tot aan shoppen in de beste Spaanse shop steden, in Spanje kan het allemaal.

De reis naar Spanje kan wel spannend zijn wanneer je met jonge kinderen op reis gaat. Het is een vrij lange autorit en ook al maak je verschillende tussenstops, zo een lange reis kan vrij snel saai en eentonig worden. Ook wanneer je met het vliegtuig gaat kan dit met kleine kinderen nog al een bijzondere ervaring zijn. Verveelde kinderen tijdens zo een lange rit of vlucht wil je natuurlijk graag voorkomen en daarom is het slim om preventief actie te ondernemen.

Of het nu de eerste keer is of de zesde keer, elke vakantie zal een totaal andere ervaring zijn. Het is slim wanneer je met kleine kinderen op vakantie gaat en soms van essentieel belang dat je de gehele vakantie goed voorbereid en alle details tot in de puntjes hebt uitgestippeld. Vooral als het aankomt op het vermaak van de kinderen. Je kunt veel verschillende activiteiten bedenken maar het is bewezen dat de meest effectieve manier om je kinderen zich zelf te laten entertainen is door middel van muziek en filmpjes. Het bewegende beeld, de kleurrijke filmpjes en de vrolijke deuntjes zorgen er voor dat kinderen minder snel afgeleid raken maar zich juist goed kunnen focussen op hun activiteit. Je kinderen beleven urenlang plezier en door de positiviteit in de muziek en de filmpjes zullen de kids ook in een goed humeur komen en/of blijven!

Leestip:  Kamperen met een camper blijft onverminderd populair 

Er zijn online heel veel filmpjes voor kinderen te vinden maar wat is nu geschikt voor je kinderen? Een populaire keuze is en blijft toch wel de muziek van de meiden van k3. De nummers die zij zingen zijn niet alleen vrolijk, gezellig en echte meezingers, er zit ook vaak een educatieve boodschap in waar de kinderen veel van op zullen steken.

Geen zin in meezingende kinderen in de auto? Dat begrijpen we. Zet anders een leuk kinderfilmpje aan van één van onze jeugdhelden: Donald Duck. Oom Donald maakt de leukste avonturen mee en de filmpjes blijven tijdloos. Het is een bijzondere ervaring om te zien dat je kinderen genieten van de zelfde tekenfilmpjes die jij ook keek toen je kind was.

Heb je niet voor een normale kampeervakantie gekozen, maar voor een luxe glamping in Spanje, een zeer luxe vorm van kamperen, dan sluit je je telefoon aan op de TV in een luxe Yurt en de vakantie voor de kinderen kan niet meer stuk! Voor jou tijd genoeg om in alle rust een fles wijn uit de wijnklimaatkast te pakken die je in een zeer luxe glamping accommodatie ook hebt.

Leestip:  Dit jaar al 13% meer nieuwe campers verkocht

kamperen in Spanje

De reis naar Spanje kan ook een goede oefening zijn om eens te kijken hoe de kinderen reageren op het kijken naar filmpjes tijdens het reizen. Gaat dit goed en je bent in voor een leuke uitdaging, probeer het jaar er op hier dan een stapje verder in te gaan door te reizen naar een wat verdere bestemming. De vakantiebestemming Medellin Colombia is momenteel helemaal in! Tayrona National Park, het Amazone gebied en het heerlijke eten zijn al redenen genoeg om eens die kant op te gaan. En nu je al een ‘oefenronde’ er op hebt zitten wat betreft vakantie met de kids kan jij een verdere reis ook zeker aan! Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in