Kees Kampeert voor de mooiste Holtkamper vouwwagens

De mooiste Holtkamper vouwwagens zowel gebruikt als gereviseerd. Vind je bij Kees Kampeert. Ze levert mooie kampeerspullen tot aan je voordeur.

Van kleine accessoires tot complete tweedehands vouwwagens!

 

Even voorstellen aan Jelle Holtkamp van Kees Kampeert

Jelle HoltkampDit is Jelle Holtkamp, eigenaar van Kees Kampeert. Je vindt bij hun volledig gereviseerde Holtkamper vouwwagens maar ze verkopen ook nette occasions en accessoires. Met hun vouwwagenwebshop richten ze zich volledig op de vouwwagens waar Holtkamper groot mee is geworden: de Astro, Cocoon, Flyer en Spacer! Stuk-voor-stuk supersnel op te zetten en van topkwaliteit. En sinds 2021 zijn ze allemaal volledig gereviseerd!

Kampeerhistorie

Al in 1928 trok zijn opa (en naamgenoot) Jelle Holtkamp met zijn zelf ontworpen tent naar Ameland en ruim een halve eeuw later lanceerde Bert Holtkamp (zijn zoon, mijn vader) in 1983 de legendarische Flyer. Het hedendaagse Holtkamper was geboren en de naam was definitief gevestigd. En tussen de bedrijven door werd hij geboren! Niet in een vouwwagen, maar het scheelde vast niet veel. :-).

Leestip:  Stoerk bouwt tenttrailers met een WoW effect

Hij groeide op tussen tentdoek, haringen en scheerlijnen en dat was natuurlijk geweldig. Hij ging altijd mee naar beurzen in binnen- en buitenland en op zijn twaalfde maakte hij al de promotiefilmpjes voor het bedrijf (op VHS natuurlijk).  In 2001 ging hij professioneel voor het bedrijf aan de slag. Hij hield zich bezig met productontwikkeling, inkoop, productie en verkoop en marketing. Vanaf 2008 werkte hij als directeur voor het bedrijf. Het waren zeer intensieve maar ook ontzettend mooie jaren. En ja, je ziet nog steeds veel van zijn vakantiefoto’s op de website en in de folders van Holtkamper! Want ook tijdens de vakantie ging het werk gewoon door.

Waarom Kees Kampeert?
  • Verstand van Holtkampers
  • Al jaren bezig (Jelle Holtkamp)
  • Alleen goede spullen
  • Scherpe prijzen
  • Levering tot aan de voordeur
  • Recht van retour (zie voorwaarden)
  • Goede service
Leestip:  Vierde tv-seizoen Camp to Go

Kees Kampeert heeft geen vaste openingstijden, dus het ophalen van je favoriete vouwwagen gaat op afspraak!

Website Kees Kampeert: www.keeskampeert.nl

Gerelateerde links

Vouwwagen: klein achter de auto… groot op de camping

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in