Kampeerprogramma op RTL4 krijgt tweede seizoen

Camp to Go tv-programma zoekt kandidaten

Na een succesvol eerste tv-seizoen volgt vanaf november 2021 een tweede seizoen van het ‘Camp to Go’ kampeerprogramma op RTL4. Opnieuw mogen verschillende families en stelletjes een nieuwe caravan, vouwwagen, (dak)tent of camper uitproberen. Dit keer in Nederland én Denemarken.

En misschien ben jij wel een van de hoofdrolspelers!

Afgelopen jaar nam de branchevereniging Kampeer en Caravan Industrie (KCI) het initiatief voor het eigen tv- programma Camp to Go op RTL4. Door de hoge kijkcijfers en het enthousiasme vanuit de kampeerbranche, komt een tweede seizoen. Uiteraard weer met dezelfde presentator, ‘Mister Camping’ Sander Janson.

Nieuw tv-format

Camp to Go startte vorig seizoen met een nieuw tv-format dat niet te vergelijken is met andere kampeerprogramma’s: nieuwe kampeerders die voor het eerst kennismaken met het campingleven en ook zelf filmen. Dat zorgt voor een persoonlijk inkijkje in hun belevenissen op de camping, op camperplekken en onderweg. Datzelfde format zetten we door in seizoen-2. Bovendien schalen we op van acht naar maar liefst twaalf afleveringen. Tijdens een korte kampeervakantie volgen we 24 gezinnen en koppels om te zien hoe leuk het campingleven is tijdens de komende zomer. Doordat de nieuwe kampeerders een deel van de tv-beelden zelf filmen, kunnen de tv-kijkers de kampeerervaringen met caravan, vouwwagen, camper en (dak)tent van binnenuit meebeleven.

Leestip:  TV kijken op de camping, wat heb je nodig?
Na Nederland, nu ook Denemarken

Tijdens het eerste tv-seizoen vonden alle afleveringen plaats op Nederlandse campings. Vanaf seizoen-2 gaat Camp to Go ook de grens over. Komend seizoen komen namelijk 4 afleveringen volledig uit Denemarken, een vakantieland met zo’n 400 campings, dus volop keuze. Deense campings zijn kindvriendelijk, netjes, vaak midden in de natuur en dichtbij het strand.

Zelf op tv?

Zelf op tv?

De filmopnames zullen plaatsvinden in de maanden juni, augustus en september 2021. Momenteel zijn we dus druk bezig met de selectie en casting van kandidaten. Heb jij zin om een lang weekend op een Nederlandse camping te kamperen of wil je zelfs een week richting Denemarken in het allernieuwste kampeermiddel? Meld je dan snel aan via www.camp-to-go.nl/tv en wie weet zien we jou dan wel in het najaar terug op tv.

Leestip:  De mooiste onontdekte plekjes in Europa om te kamperen
 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in