Camping Noordernieuwland aan het Grevelingenmeer

Aan de rand van het oude havenstadje Brouwershaven ligt camping Noordernieuwland. Een gezellige, kleinschalige familiecamping die al drie generaties lang beheerd wordt door dezelfde familie.

Via een bruggetje aan de achterkant van de camping en na het beklimmen van de dijk sta je zo met je voeten in het Grevelingenmeer. Als je de sluis bij de haven oversteekt doormiddel van de voetgangersbrug ben je binnen 5 minuten op het strandje van Brouwerhaven. De Brouwersdam en het prachtige Noordzeestrand zijn op 8 km van de camping te vinden en zijn erg geliefd bij watersporters.

Camping Noordernieuwland

Deze camping is helemaal ingericht op jonge gezinnen die van kamperen houden. In Zeeland kun je genieten van zon, zee, strand, rust en watersport. Ze bieden jullie ruimte om lekker te spelen en te relaxen, een schoon sanitair en een gezellige ingerichte kantine met onder andere een kookgelegenheid, biljart, tafeltennistafel, voetbaltafel en gratis wifi.

Leestip:  Meer bezoekers op Kampeer & Caravan Jaarbeurs  
Even voorstellen

Mark de Bas en Elise van der WekkenDit zijn Mark de Bas en Elise van der Wekken, samen met hun dochtertjes Lola (2017) en Daantje (2019) beheren zij sinds 2018 Camping Noordernieuwland.
De camping die vernoemd is naar de polder waar hij zich in bevindt. De camping is gevestigd op de plek waar oorspronkelijk een akkerbouwbedrijf gevestigd was en waar al generaties lang onder andere aardappelen, uien en graan verbouwd werd.

Kamperen

Al hun kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom. De velden 3, 4 en 5 zijn daarbij ook voorzien van water en afvoer. Ook hebben ze verharde plaatsen voor campers of caravans die overdag vertrekken naar bijvoorbeeld de Brouwersdam of een andere mooie plaats in de omgeving.

Stalling

Ze bieden je de unieke mogelijkheid om jouw caravan bij hun te stallen. De unieke service die zij je bieden houd in het klaarzetten van jouw caravan op hun camping. Wanneer je komt kamperen is het alleen nog maar een kwestie van kleding in pakken en bij aankomst op de camping staat de caravan op de voor je gereserveerde plaats.

Leestip:  Camping De Veerse Pot vakantie in het mooie Veere

Website Camping Noordernieuwland: www.campingnoordernieuwland.nl

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in