Kamperen zonder kinderen in de kop van Noord-Holland

Camping Duinhoeve, als je wilt kamperen zonder kinderen in de kop van Noord-Holland. De camping is gelegen in het buurtschap Koegras gelegen tussen Julianadorp en  Den Helder. Voor de strandliefhebbers: de camping ligt op slechts 2 km van “strandslag Falga”met een lengte van 7 km.en biedt kampeerders vele mogelijkheden. Het is de enige camping in de kop die zich specifiek richt op mensen die zonder kinderen op vakantie gaan. Dat is voor jou als gast van groot belang omdat zij je daardoor nog meer rust en privacy kunnen bieden.

Rust, ruimte, natuur en goede voorzieningen

Dat is wat zij je bieden. Hun kampeerplaatsen zijn zeer ruim van opzet en omgeven door groene hagen. Met daarnaast het comfort van 6 ampère elektra en een wifi verbinding kunt je optimaal genieten van jouw vakantie.  Door de ligging van de camping aan de kust stapt je direct de natuur in. Wandelen en fietsen in de omgeving is dan ook zeker een aanrader.

Leestip:  Kampeerderij De Kaaiewaaier - hoe het begon
Er-op-uit in Den Helder en omstreken

In Den Helderen omstreken heb je vele mogelijkheden om een ontspannen vakantie te beleven. Natuur, musea, bezienswaardigheden maar ook heerlijk culinair uit eten in Den Helder behoort tot de mogelijkheden.

Ervaar, beleef en geniet op onze camping zonder kinderen

Camping Duinhoeve en de omgeving van Julianadorp en Den Helder biedt je alles om tot rust te komen en optimaal te genieten van een heerlijke vakantie.

Tevens hebben zij een compleet ingerichte vakantiewoning voor 4 personen, met
een privé terras.

De omgeving

Direct voor de camping loopt een fietspad die naar het noorden toe richting Den Helder gaat. Hier is van alles te beleven, zoals de gezellige Juttersmarkt, Nationale Vlootdagen, te winkelen of om gewoon een nautische sfeer in te ademen. Naar het zuiden toe gaat het fietspad naar Julianadorp, met ook allerlei activiteiten in de zomer en goede restaurants, maar vooral een schitterend zandstrand. De omgeving is bezaaid met natuurgebieden die allemaal met de zee en duinen te maken hebben. Bekende natuurgebieden zijn De Grafelijkheidsduinen en Mariëndal. Ook is een uitstapje naar Texel niet over te slaan.

Leestip:  KCJ - Kidsclub: avontuur en plezier voor jonge kampeerdertjes

Als je meer wilt weten over Camping Duinhoeve?, kijk dan op de website.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in