Kampeergroep Viva Kamperen breidt uit met twee nieuwe leden

Met de komst van Linberg en Liemers bestaat Kampeergroep Viva nu uit negentien dealerbedrijven/kampeerspecialisten.

Groningen, 8 december 2016  Linberg in Molenschot en Liemers Caravans in Duiven hebben zich aangesloten bij Viva kamperen, een netwerk van kampeerspecialisten. De nu negentien bedrijven vertegenwoordigen nagenoeg alle caravanmerken en de belangrijkste kampeerautomerken in ons land. Met behoud van de eigen identiteit werken de bedrijven nauw samen op het gebied van kwaliteit, garantie, webshop en promotie. Viva Kamperen is in 2014 opgericht.

Kampeergroep

Linberg is sinds 1968 actief in de kampeerbranche. Het bedrijf in Molenschot heeft alles voor de actieve tent- en toercaravankampeerder in huis. Linberg is dealer van Hobby en Knaus caravans. Het ruime aanbod gebruikte toercaravans is van diverse caravanmerken. Sinds 2005 heeft Linberg een tweede vestiging, aan dezelfde weg. In Hulten bevinden zich de caravanwerkplaats en stalling. Het vroegere ‘winkeltje’ van Linberg is uitgegroeid tot een grote, ruim gesorteerde kampeerwinkel. Verder vindt de consument bij Linberg een ruim gesorteerde badmode- of wintersportafdeling, afhankelijk van het seizoen.

Leestip:  Camping 't Noorder Sandt met de meeste zonuren van Nederland

Liemers Caravans in Duiven is dealer van de caravanmerken Dethleffs, Knaus en Caravelair. Daarnaast heeft het bedrijf een zeer uitgebreid assortiment met technische accessoires en onderdelen voor camper en caravan. Producten als caravanspiegels, stoelen, matrassen en elektrische apparaten kunnen bij Liemers ter plaatse worden ‘getest’ en gepast.

Voorzitter en oprichter van Viva Kamperen, Siewert Gorter uit Heinkenszand is gelukkig met deze uitbereiding en verwacht uiteindelijk met 20 bedrijven de Nederlandse kampeerder optimaal te kunnen bedienen.

Website Vivakamperen.nl

Bekijk ook eens ons kampeerwinkels overzicht.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in