Camping Nenzing in Vorarlberg

Sinds 40 jaar exploiteert de familie Morik met veel engagement en attentie de 5-sterren camping in Nenzing in Oostenrijk. Het is de enige Leading Camping in Vorarlberg en is opgenomen in de ADAC en ANWB Bestcamp lijst 2015. Slechts 4 kilometer bij de afrit van de autosnelweg vandaan, heerlijk rustig, kampeert u op terrassen, middenin de natuur.

Geniet van het fantastische uitzicht op de bergwereld, de eersteklas faciliteiten en de opvang met veelzijdig programma. Alles is voorhanden: de wellnesszone met binnen- en buitenzwembad, de saunawereld, het authentieke restaurant, speelplaatsen en bewegingsruimte voor grote en kleine kampeerders.

Winterplezier

De scenerie is betoverend. Vanuit de camping reikt het uitzicht tot op de ondergesneeuwde bergen en bossen. Binnen is het overal behaaglijk warm: in het eigen campingthuis, in het badhuis, in het restaurant en natuurlijk in de wellnesszone met binnenzwembad en sauna. Comfort op 5-sterren niveau. En daarbij komt nog een attractief weekprogramma met gezamenlijke uitstapjes, winterwandelen, tourskiën, sneeuwschoenwandelen en noch veel meer.

Activiteiten

Wat doet u op vakantie het liefst? Rustzoekers komen bij ons net zo aan hun trekken als liefhebbers van beweging en cultureel geïnteresseerden. Wandelwegen, mountainbikeroutes en skipistes liggen vlakbij. Begeleide programma’s en uitstapjes vinden geregeld plaats. Bijvoorbeeld naar de idyllische Nenzinger Hemel of naar de Bernina Expres in Zwitserland.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie

Website Alpencamping

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in