Juliette Natuur campings met charme

Al meer dan 16 jaar lang biedt Juliette met succes haar comfortabele vakantietenten aan. Juliette is eigenzinnig, anders en biedt bijzondere plekken op kleine campings aan in Frankrijk, Italië, Luxemburg of Nederland. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel! Kleinschalig waar Frankrijk nog Frankrijk is, Italië charmant blijft of juist comfortabel dichtbij in eigen land.

Bungalowtent huren of een safaritent huren

Natuurlijk ken jij Juliette al van haar comfortabele bungalowtenten met boxspringbed of luxe bedden en een complete inventaris, maar sinds 2015 biedt Juliette ook echte luxe safaritenten aan waarvan sommige zelfs met privé sanitair. Voor alle vakantieaccommodaties geldt dat ze stijlvol zijn ingericht. Het inventaris is niet alleen compleet, maar ook van een goede kwaliteit. Je neemt zelf jouw koffer en de lakens mee en voor de rest is overal aan gedacht! Al de door hun aangeboden campings respecteren de Covid-19 regelementen.

Leestip:  De nieuwe topvoortenten voor caravans voor 2024
Autovakantie met zonnige bestemming

Juliette heeft dit jaar gekozen voor 20 uitstekende campings. Een strandvakantie, kleine camping in Frankrijk, Italië, Luxemburg of Nederland? Rust en relax, genieten van de natuur of juist een combinatie met een actieve vakantie? Er is altijd wel een camping die bij jou past. Juliette voor jouw kampeer of camping vakantie in Frankrijk, Italië, Luxemburg of Nederland. De speciaal uitgezochte campings zijn schoon en goed onderhouden, de omgeving is ‘natuurlijk’ adembenemend en er is voor iedereen, zelfs de allekleinsten onderons genoeg te doen. Hun charme campings nodigen jou graag uit voor een onvergetelijke vakantie.

Waarom een bungalowtent huren of een safaritent huren bij Juliette?
  • Alleen je koffer, overtrekken, hoeslakens en keukendoeken mee!
  • Uitsluitend op gewaardeerde campings met gemiddeld 8,0 op Zoover/ANWB​
  • Natuurlijke, adembenemende en schone omgeving
  • Voor alle zekerheid is Juliette lid van VvKR/SGR (lid 18094)
  • Campings zijn kleinschalig en ook zeer gastvrij
  • Enkele Juliette Glamping tenten zijn voorzien van privé sanitair
Leestip:  Isabella kan terugkijken op een goed seizoen

Website Juliette tentvakanties: juliette-tentvakanties.nl

 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in