ITBS ingebouwd in de disselbak

ITBS houdt, indien de trekkende auto niet remt en bij achteruitrijden, de oplooprem gestrekt en grijpt ook in bij het slingeren van de caravan. Je hebt door dit laatste geen anti-slingerbedwinger meer nodig. Doordat ook bij afdalen de oplooprem alleen remt als de trekkende auto ook remt, wordt voorkomen dat de remmen van de caravan ongemerkt warm lopen. Het systeem is uitgebreid getest, ook door de ANWB, waarvan een verslag in de KCK van juni 2015.

ITBS

In 2014 heeft Triorep BV op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs ITBS geïntroduceerd. Sindsdien is het systeem zodanig verfijnd dat de elektronica uitstekend samenwerkt met de elektronica, en de LED verlichting in moderne auto’s. Bij de montage wordt de werking van de elektronica van de auto gecontroleerd op de juiste afstelling. Er zijn ITBS gemonteerd op diverse remsystemen van verschillende merken. De gebruikers van het ITBS systeem zijn zeer tevreden over de werking, ook bij caravans voor zware tochten. Ook de service die wij geven word zeer gewaardeerd!

Leestip:  NKC - Caravan Salon in Düsseldorf goedbezocht

Gebruikers van ITBS zijn erg enthousiast over de werking van het systeem. Afdalen zonder remmen die heet worden, ideaal zeggen zij. Overtuig uzelf, kom kijken op hun stand op de Jaarbeurs en laat u verder informeren!

Oldtimers

Triorep is het adres in Nederland, en daarbuiten, op het gebied van caravan- aanhanger- en traileronderstellen. Bijna alles wat er onder een getrokken voertuig voorkomt kunnen wij leveren of reviseren. Ook voor Oldtimers zijn wij het adres waar de onderdelen nog besteld of gereviseerd kunnen worden. Naast de groothandel hebben wij ook een technische werkplaats waar revisie en reparatie aan assen, (oploop)remmen, staal- en rubbervering, schokdempers, caravan-camper-trailerchassis worden uitgevoerd. En wij monteren hulpvering, zowel spiraal als lucht.

Kijk ook op ITBS of op de site van de jaarbeurs

 4/5 (1)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in