Camping Suspiro del Moro bij Granada

Camping Suspiro del Moro ligt op een historische plek waaraan hij zijn naam ontleent en waar Boabdil, de laatste Moorse koning van Granada, zuchtten wanneer hij de stad Granada had verloren. Vanuit de hoofdstraat van de camping kan je genieten van een van de mooiste uitzichten op de bergen van de Sierra Nevada. Op amper 10 minuten van de camping ligt Granada, een beroemde, haast legendarische stad. In 15 minuten ben je bij het Alhambra waarvoor je de tickets op de camping kan reserveren.

Granada kunst is cultuur, is geschiedenis, natuur, sneeuw, is zon, strand … Granada is het lot.

Vanaf de ontvangst op deze camping organiseren ze diverse activiteiten, zoals:

  • Ticket van het Alhambra.
  • Ticket voor toeristische bus met audiogids in 12 talen in Granada (prijs voor 1 of 2 dagen). Bus hop on hop off.
  • Skipas voor de Sierra Nevada.
  • Verkoop van circuit rondleiding door het arabische wijk Albaicín en flamenco show in zigeunerwijk Sacromonte (met of zonder diner inbegrepen). Collection en terugkeer naar de camping met de bus.
Leestip:  anwb: Vakantie blijft ook dit jaar belangrijk

Bungalows

Hun bungalows zijn kleine maar comfortabele houten huizen volledig uitgerust voor een verblijf in de buurt van Granada. Allemaal hebben ze hun eigen keuken en badkamer met douche en wc.

Hun tarieven zijn inclusief belastingen, parkeerplaats voor 1 auto in de buurt van de bungalow, warm water, lakens, handdoeken, dekens, keukengerei, verwarming in de winter en een ventilator in de zomer. Honden zijn niet toegestaan.

Faciliteiten op camping Suspiro del Moro

Camping Suspiro del Moro heeft verschillende blokken met toiletten rondom de camping. Er zijn warme en koude douches, wastafels, spoelbakken, wasserette en gescheiden wc. De wasmachine werkt door tokens. Dicht bij de belangrijkste douches vind je de chemische wc voor campers en caravans.

Zij hebben de grootste zwembad in Granada en een gescheiden mooi zwembad voor kinderen onder de 5.

Leestip:  Landgoed Meistershof in Drenthe genieten voor jong en oud

Neem eens een kijkje op Camping Suspiro del Moro

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in