Isabella viert 60 jaar in het teken van kamperen

In 2017 bestaat Isabella 60 jaar, daarom blikken we terug, onthullen we een nieuw logo en hebben we een ‘oude’ jubileum actie voor je! In 2017 is het 60 jaar geleden dat Søren Odgaard van zijn passie voor kamperen zijn beroep maakte. Het begon allemaal met de productie van een bungalowtent onder de naam Capri. Voordat Søren Isabella oprichtte verhuurde hij tenten. Hierdoor had hij een goed beeld van wat de markt nodig had en welke kansen er lagen. In de debuuttent Capri waren al direct allerlei ervaringen en innovaties geïntegreerd.

Uniek product

En zo werkt Isabella het nog steeds, wij zijn ervan overtuigd dat, door ons te blijven ontwikkelen en nieuwe functies en verbeteringen in onze voortenten in te voeren, we van Isabella een uniek product hebben gemaakt dat jong blijft. Alleen zo kunnen wij garanderen dat kampeerders in heel Europa met een voortent van Isabella probleemloos vakantie kunnen vieren en dus het gevoel van vrijheid kunnen ervaren.

Leestip:  De Eriba Touring caravan modellen

Vrijheid

Voor ons bij Isabella gaat het bij kamperen namelijk om het ervaren van vrijheid. Wij willen inspireren en ruimte maken voor vrijheid… Vrijheid om te zijn, te ontspannen, te leven, te genieten… En voor Isabella spreekt vrijheid niet voor zich… Vrijheid hangt samen met kwaliteit en met de zekerheid dat producten naar behoren functioneren. Wij willen de komende 60 jaar wat ontwikkelingen betreft de toon blijven zetten.
Als marktleider willen wij voorop blijven lopen. Daarom is de boodschap van Isabella voor alle kampeerders: Feel free.

Isabella 60 jaar logoTer ere van het 60 jarige bestaan hebben we een nieuw tijdelijk jubileum logo ontworpen. Deze is in het Isabella Magazine te bewonderen, samen met tips, tricks en een kijkje in de keuken.

Website Isabella

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in