Camping Kockelscheuer, gelegen in het recreatiepark Kockelscheuer

Camping Kockelscheuer, gelegen in het recreatiepark Kockelscheuer met kunstijsbaan, tennis, bowling, golf, wandelpaden en twee restaurants, nodigt u uit voor een verblijf.

Dit in 1981 gereed gekomen kampeerterrein, dat voldoet aan de normen van categorie 1, is geopend van pasen t/m 31 oktober Beschikt over 161 standplaatsen en is van alle gemakken voorzien. Grote, moderne sanitaire installaties met warm en koud water, wasmachines, droogkast, recreatiezaal, en winkel an Wifi.
Er is een servicestation voor campers. De camping is gemakkelijk te bereiken door het volgen van duidelijke borden.

Terrein Camping Kockelscheuer

Op de rand van een bos, met 161 standplaatsen met elektriciteit, ruimte sanitaire installaties, warm en koud water gratis, recreatiezaal met terras, Wi-Fi, grootte speeltuin voor kinderen, campingwinkel, snack-friterie, service voor camper, boule terrein. In een omgeving van 1km kunt u tennis, golfplaats, bowling, squash, solarium en restaurants vinden. Loop- en fietspad bij de camping. Bus verbinding voor de stad op 400 m.

Ligging

De hoofdstad Luxemburg, duizend jaar oude vestingstad en zetel van verscheidene Europese instellingen, gelegen op slechts 4 km afstand van het kampeerterrein, biedt een uitgebreid cultureel programma. De camping heeft goede kampeerplaatsen en zijn netjes onderhouden, moderne sanitaire blok goed verwarmd.

Leestip:  Kamperen met een camper blijft onverminderd populair 

Website Kockelscheuer

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in