Isabella Air X-Tension Vrijstaande opblaasbare voortent

Isabella Air X-Tension –  Vrijstaande opblaasbare voortent voor je kampeerbus.

Breid je woonkamer uit met een vrijstaande opblaasbare voortent. In een kampeerbus kan het soms wat krap zijn. Met de Isabella Air X-Tension breid je het oppervlak uit met wel 8,25 m2 en krijg je een ruime en heerlijk hoge leefruimte. Een slim detail van de X-Tension is dat je twee wanden er makkelijk uit kunt ritsen en van de lichte opblaasbare voortent een zonneluifel met een beschutte ruimte kunt maken.

Isabella Air X-Tension biedt je de ultieme vrijheid tijdens je kampeervakantie. Door de luchtkanalen zet je hem snel en eenvoudig op en breek je hem makkelijk af, zodat je weer snel verder kunt naar je volgende bestemming. Als je op de camping blijft en een ritje met je kampeerbus wil maken om de omgeving te verkennen, laat je de X-Tension gewoon staan. Het enige wat je moet doen is je kampeerbus loskoppelen en de achterzijde dichtritsen.

Leestip:  Caravana pakt uit met veelzijdig kampeeraanbod

Isabella Air X-Tension

Als je de X-Tension met je kampeerbus verbindt, gaat dat via een speciaal ontwikkelde tunnel. Deze zorgt ervoor dat de opblaasbare voortent perfect op je kampeerbus aansluit. De luchtkanalen in de X-Tension hebben de vorm van een X en je pompt ze op met de meegeleverde Isabella Air pomp. Je hoeft alleen maar lucht in één luchtventiel te pompen. Om de lucht er sneller uit te laten lopen, kun je beide luchtventielen openen.

De vaste zijde van de X-Tension tent heeft een venster met horrengaas en dat zorgt voor een constante ventilatie en dus voor een goed binnenklimaat.

Details

Diepte: 250 cm
Uitneembare/ neerrolbare: 3 zijdelen.
Horrengaas in venster: vaste zijde voor ventilatie
Geïntegreerde oprolbare gordijnen

Website Isabella: www.isabella.net

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in