Intense natuurervaring: canyoning in de Tiroler Zugspitz Arena

Canyoning is misschien wel de beste manier om de verborgen schoonheid van de Tiroler Zugspitz Arena te leren kennen. Indrukwekkende kloven, watervallen, kraterwanden en het turquoise water vormen het perfecte decor voor een intense natuurervaring. Hier voel je pas echt dat je leeft.

Abseilen, klimmen, springen, glijden en duiken in het frisse bergwater: canyoning heeft zijn eigen fascinatie en is voor veel natuurliefhebbers de ideale zomeractiviteit. Er is bijna geen betere plek om je eigen grenzen te testen terwijl je de wilde krachten van de natuur en vooral water ervaart. Uitgebreide informatie vind je op www.zugspitzarena.com.

Onder begeleiding van ervaren canyongidsen

Onder begeleiding van ervaren canyongidsen

De beste manier om de uitdaging aan te gaan is via een begeleide canyoningtocht. De Lermoos Alpine School in de Zugspitz Arena biedt tochten aan van verschillende moeilijkheidsgraden. Van beginners tot ervaren kloofwandelaars, iedereen kan hier terecht. Je gaat op pad onder begeleiding van ervaren canyongidsen en gekleed in wetsuit, klimharnas, handschoenen, canyonschoenen, helm en touw.

Leestip:  Kamperen in een huifkar op het Camp Resort bij Europa-Park

Je kunt kiezen uit tochten als Family Canyoning voor jong en oud en de tweedaagse basiscursus Take it Easy. De twee tochten Jump’n’Fun en Go Vertical zijn uitermate geschikt voor iedereen die canyoning in de Tiroler Zugspitz Arena eens goed wil uitproberen.

innerlijke kind willen loslatenDe eerste is voor beginners die hun innerlijke kind willen loslaten door in het heldere bergwater te springen vanaf 10 meter hoogte. Met uitzicht op watervallen en kloven die zich beneden uitstrekken. De Go Vertical-tour is perfect voor ervaren canyoners met abseilpunten van soms wel 25 meter hoog. Klimmen, zwemmen, abseilen van watervallen, springen van kliffen en of glijden van rotshellingen, hier kom je maximaal aan je trekken. Wil je een totaalervaring dan is Heli Canyoning wellicht een optie waarbij deelnemers per helikopter rechtstreeks naar de top van de kloof worden gevlogen.

Leestip:  5 x de mooiste off the beaten track locaties van Kroatië
Tiroler Zugspitz Arena

De Tiroler Zugspitz Arena staat bekend om de vele, prachtige familiehotels en campings waar je heerlijk kunt verblijven. Met de auto ben je er zo, het ligt in Tirol net over de grens met Duitsland. Het gebied telt zeven charmante dorpjes aan de zonzijde van de Zugspitze. Het is een oase van ruimte, rust en prachtige natuur, maar ook een gebied waar je samen enorm veel kunt beleven. Met het Z-ticket kun je gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer in de Tiroler Zugspitz Arena.

Abseilen, klimmen, springen, glijden en duiken in het frisse bergwater
Informatie

Op www.zugspitzarena.com/nl vind je alle accommodaties in de regio met veel interessante aanbiedingen.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in