Hobby-oprichter Harald Striewski krijgt Camping Award 2023

Voor zijn levenslange inzet en de succesvolle implementatie van zijn visies in de caravanbranche heeft Hobby-oprichter Harald Striewski de Duitse Camping Award 2023 ontvangen. Traditiegetrouw werd de prijs dit jaar op de Reise & Camping-beurs in Essen uitgereikt door de Duitse Camping Club en de stad Essen. Directeur Holger Schulz nam de prijs namens hem in ontvangst. Hij overhandigde het persoonlijk aan Harald Striewski op het hoofdkantoor van het bedrijf in Noord-Duitsland.

De succesvolle ondernemer straalde van trots toen hij in zijn kantoor de “German Camping Award 2023” in ontvangst nam. “Ik ben ontroerd en dankbaar voor de geweldige erkenning van mijn hele levenswerk door de stad Essen en de Duitse Camping Club. Het vervult me ​​nog steeds met veel plezier te weten dat ik met mijn innovaties, zoals het cassettetoilet, automatisch omkeersysteem en combirolgordijnen in de caravansector, de kampeerbranche naar een hoger niveau tilde”, zegt Harald Striewski.

Leestip:  Verkoop nieuwe caravans groeit 11,5 procent in eerste kwartaal

Ook de voorzitter van de Duitse Camping Club e.V., Dieter Albert, had veel lovende woorden voor de visionair en ondernemer bij de prijsuitreiking in Essen. “Harald Striewski heeft meer invloed gehad op de caravanindustrie dan wie dan ook. En daarom is zijn toewijding aan kamperen – aan de mensen die zijn liefde voor dit tijdverdrijf delen en aan de industrie als geheel – zo waardevol. De Duitse Camping Club maakt een buiging voor deze man die caravaning een gezicht heeft gegeven en betuigt met deze prijs een eerbetoon aan zijn levenslange inzet.”

Naast de Duitse Camping Award ontving Harald Striewski ook 2.500 euro aan prijzengeld, dat hij heeft verdubbeld en gedoneerd aan een goed doel. Het geld gaat naar de jongerenorganisatie “Deutsche Zeltjugend” van de Duitse Camping Club, die blij is met de 5.000 euro.

Leestip:  75 jaar Campingaz

De Duitse Campingprijs werd in 1970 voor het eerst uitgereikt in samenwerking tussen de Duitse Campingclub en de stad Essen.

Website Hobby Caravan: www.hobby-caravan.de

 5/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in