Het unieke gevoel van kamperen

Het unieke gevoel van kamperen ervaren? All inclusief kamperen. Hun kampeerpakketten maakt jouw ervaring compleet.

Hun all-inclusief formule zorgt ervoor dat je heel makkelijk van jouw vakantie kunt genieten. Zij regelen alle spullen voor je!

All-in zorgeloze vakantie

Kampeertentenverhuur.nl biedt met hun verhuur service van tenten, iedereen een zorgeloze kampeer-vakantie! Niet iedereen wil of kan een grote inverstering doen in de aanschaf van een tent en toebehoren. Of heeft niet de ruimte om deze kampeerspullen op te bergen na het kampeer-seizoen. Of je wilt kamperen gewoon een keer proberen of het iets voor jullie is.

Kampeertentenverhuur.nl biedt meerdere soorten tenten aan voor het hele gezin.

Ze bieden hierbij ook losse kleinere tenten voor eventueel de kinderen die apart willen slapen. Deze tenten zijn los te huur of met een aanhanger met alle toebehoren die je nodig hebt om te kamperen.
Zoals tafels, stoelenfornuisje, luchtbedden, servies en pannen en alle overige toebehoren. Zodat je alleen de aanhanger achter de auto hoeft te haken en gelijk op vakantie kan.

Deze set is licht van gewicht dus ook geschikt voor een elektrische auto.
Het enige waar jezelf voor moet zorgen is beddengoed en een wit kenteken voor de aanhanger. En uiteraard een kampeerplek op een door jezelf gekozen camping.

Leestip:  Kamperen met de kinderen in de zomer

Kampeertentenverhuur.nl kan voor de aanhanger nog een fietsendrager of een skibox voor extra opbergruimte aanbieden.

Website Kampeertentenverhuur: www.kampeertentenverhuur.nl

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in