Genieten in hartje Zwartsluis aan het Zwartewater

Genieten in hartje Zwartsluis aan het Zwartewater, het kan bij hun op de Camping! Jachthaven, Camping & Watersportvereniging.

Hun camping aan het Zwartewater bestaat uit meerdere terreinen. Een groot terrein met 64 vaste standplaatsen, een modern toiletgebouw met douches, toiletten en een wasserette. En tussen de twee havens ligt een kleiner terrein met 11 camper/tourcaravanplaatsen. Op dit terrein vindt je ook het gezellige clubhuis met kantine, het havenkantoor en sanitaire voorzieningen. Voor kleine tenten is altijd wel een plekje te vinden.

365 dagen per jaar genieten!

Als je het hele jaar door wilt recreëren, kan dat bij hun. Hun camping biedt de mogelijkheid aan vaste huurders om 365 dagen per jaar recreatief gebruik te maken van de standplaats.

Ontdek de Faciliteiten

Naast het gebruik van de sanitaire voorzieningen, het clubhuis en de wasserettes heb je bij jouw jaarplaats de volgende voorzieningen:

  • 16 Ampère elektra-aansluitingen.
  • Drinkwateraansluiting per standplaats.
  • Rioolaansluiting.
  • Cai aansluiting op Camping I.
  • De passantenplaatsen kunnen beschikken over 10 Ampère elektra- en drinkwateraansluiting per standplaats.
Leestip:  Kampeerboerderij De Spochthoorn in Nijkerk

In het kader van hun veiligheidsbeleid dien je als vaste huurder, in het geval er in jouw caravan gas wordt gebruikt, een goedkeuringsbewijs te kunnen overleggen welke is afgegeven door een (erkend) installateur. Tevens dien jouw caravan te zijn verzekerd en moet er goedgekeurd brandblusmateriaal aanwezig te zijn in jouw caravan.

Website Recreatie-centrum Zwartewater: watersportzwartsluis.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in