Het bedrijf achter Maatwerkmatrassen

Maatwerkmatrassen heeft jarenlange ervaring met goed slapen in caravan, camper en boot. Deze ervaring heeft Maatwerkmatrassen vertaald in een gebruiksvriendelijk en uniek bestelsysteem voor kwaliteitsmatrassen op maat.

Maatwerkmatrassen.nl gaat bij het bestellen van jouw matras uit van jouw type caravan, camper of boot. Vrijwel alle matrassen in de caravans heeft Maatwerkmatrassen al gemeten en overzichtelijk in een database gezet. Hierdoor is het bestellen van een matras voor je als klant heel eenvoudig geworden. Je hoeft dus niet zelf te gaan meten, geen afgeronde hoeken te beschrijven of zelf ingewikkelde tekeningen op schaal te maken. Ook hoef je jouw oude matras niet uit jouw caravan, camper of boot te halen, in de auto te proppen en als voorbeeld mee naar de winkel te slepen. Wanneer je het juiste type caravan, camper of boot aangeeft, levert en garandeert Maatwerkmatrassen je een kwaliteitsmatras op maat. Maatwerkmatrassen neemt als leverancier dus de verantwoordelijkheid voor de juiste maten. Ook dat is uniek!

Leestip:  Amstervan helpt je vertragen

Maatwerkmatrassen heeft ruim 20 jaar ervaring met verschillende merken, types en bouwjaren van caravans, campers en boten. Door deze ervaring zijn zij in staat om het exacte formaat van jouw matras te bepalen op basis van het merk, type en modeljaar van uw caravan, camper of boot.

Alleen topmatrassen van Maatwerk

Bij Maatwerkmatrassen ben je aan het juiste adres voor de perfecte matras of oplegmatras voor uw caravan, camper of bootmatras. En altijd de juiste maat. Alleen nog zelf de kwaliteit bepalen.

Je slaapt beter op vakantie op een kwaliteitsmatras van Maatwerkmatrassen.nl!

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in