Camping Stolwijk Vreede is Rijckdom in het groene hart

Boeren Camping Stolwijk “Vreede is Rijckdom” Tussen Gouda en Stolwijk ligt het mooie buurtschap het Beijersche (Stolwijk). Het Beijersche is een landelijk bebouwingslint gelegen in een oer-hollands poldergebied en hier ligt deze camping “Vreede is Rijckdom”

Zij hebben ook veel schapen en koeien. Op de camping zijn genoeg speeltoestellen voor kleinere kinderen, maar ook de grotere kunnen zich prima vermaken op ons voetbal- en volleybalveld. De camping heeft 25 kampeerplaatsen, deze zijn over twee velden verdeeld.

Camping Stolwijk Vreede is Rijckdom

Boerencamping “Vreede is Rijckdom” ligt dichtbij Gouda (5 km) en heeft volop gelegenheid aan fiets- en wandelroutes.

De camping ligt centraal gelegen voor bijvoorbeeld een bezoek aan de bekende molens in Kinderdijk, de Randstad (bijv. vanuit één van de rondvaartboten de wereldhaven van Rotterdam bekijken) of zilverstad Schoonhoven. De camping heeft ruime kampeerplaatsen van ongeveer 200 m2.

Er is een sanitaire ruimte met  dames- en herentoiletten en gratis douches (4). Ook kan in deze ruimte jouw afwas doen. Tevens kan je gebruik maken van gratis WiFi.

Leestip:  De nationale kampeerdag: vier én ervaar het kampeergeluk

Kamperen in het groen op ruime, plekken met uitzicht op de landerijen. Genieten van de mooie rijke natuur in onze omgeving. De boer weet hier veel van af en verteld je er graag over.

Het water nodigt uit tot recreëren, vissen, kanoën of gewoon genieten van de rust.

Kijk hier om alles te weten over Boeren Camping Stolwijk “Vreede is Rijckdom”

 3.5/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in