Easy Caravanning, het nieuwe kamperen

De belangstelling voor de TakeOff tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs die vorige maand in Utrecht gehouden werd van 9 tot en met 13 oktober was overweldigend! Op de stand van Easy Caravanning was het iedere dag een drukte van jewelste. Een aantal bezoekers was zo enthousiast over het concept, (dat aan de hand van 2 met de hand vervaardigde prototypen werd gedemonstreerd), dat ze direct besloten tot aankoop over te gaan.

Eind maart gaan ze starten met het afleveren van de allereerste TakeOff’s die dan uit hun productiehal in Emmen zullen rollen (op volgorde van aankoop). De TakeOff is te bewonderen bij De Vouwwagenspecialist, Mijlstraat 24 in Boxtel.

takeoffHet motto van de TakeOff makers is Vrij zijn als een vogel. Gaan en staan waar je maar wilt. Iedere keer opnieuw. Even een weekendje weg, of op ontdekkingsreis door jouw favoriete vakantieland? “Zullen we hier blijven, of gaan we verder?”
Het is aan jou, want met de TakeOff kan het allemaal. Altijd bij je hebben wat je nodig hebt, ieder moment.

Leestip:  Sinds 2017 in Europa 1,1 miljoen kampeerauto’s en caravans erbij
Ready for TakeOff?

De TakeOff ontpopt zich automatisch, met slechts een paar kleine handelingen. Binnen 30 seconden helemaal klaar voor gebruik.

  • Klein van buiten
  • Groot(s) van binnen
  • Leverbaar in verschillende kleuren
  • Verschillende uitrusting en ppties
TakeOFF-X10T-luifel-dicht
X-tra Space

Met de tent-uitbreiding, die eenvoudig aan de luifel is aan te koppelen, transformeert de X10T zich tot een volwaardige tent. Met de optionele aankoppelbare slaap-tunneltent heb je de beschikking over 2 extra slaapplaatsen, van binnenuit bereikbaar.

Wil je alles weten over de TakeOff ?, kijk dan op de website

 4.5/5 (8)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in