Camping Internacional de Calonge een echte familiecamping

Camping Internacional de Calonge is een echte familiecamping voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden, waar het hele jaar door van alles te beleven is. Deze camping aan de Costa Brava beschikt over een eigen zandstrand en is het hele jaar open. Naast ruime staanplaatsen, die van alle luxe zijn voorzien, kan je bij hun ook voor een bungalow vakantie terecht.

In de jaren 60 ontwikkelde het toerisme aan de Costa Brava zich snel en konden de nieuwe Europese middenklassen voor het eerst op vakantie gaan. De Costa Brava biedt zon en strand tegen zeer aanvaardbare prijzen.

Tegenwoordig biedt de Costa Brava een geheel ander toerisme dan in de jaren ‘60. Men wil het seizoentoerisme vermijden en biedt daarvoor het hele jaar door verschillende en voldoende aantrekkelijke activiteiten om het toerisme naar de Costa Brava te lokken.

Leestip:  Kamperen met een camper blijft onverminderd populair 

Het gaat er niet om enkel het zon- en strandtoerisme aan te trekken. Om deze reden wordt een grote verscheidenheid aan activiteiten geboden die meer gebaseerd zijn op een cultuurtoerisme. De musea, middeleeuwse dorpen, ruïnes en beroemde artiesten worden in de schijnwerpers gezet, evenals het gastronomische toerisme in de vorm van een een variëteit aan beroemde restaurants. Ook wordt het sporttoerisme gestimuleerd, met activiteiten als fietsen, wandelen of duiksporten en golf, enz.

Wat te doen op Camping Internacional de Calonge

Speeltuin – 2 speeltuinen met glijbanen, schommels en andere spelen bestemd voor de kleintjes.

Zwembad – Complex met twee zwembaden voor volwassenen en een voor kinderen, met ligbedden en zonneweide om met het hele gezin van de zon te genieten.

Winkelcentra – De supermarkt biedt u een ruim assortiment nationale alsmede internationale producten, een keur van wijnen, likeuren, fruit en groente.

Leestip:  Gezinscamping Laarbrug voor piep jong en stok oud

Een grote verscheidenheid van nationale en internationale kranten, tijdschriften en boeken. Souvenirs en allerlei aardigheidjes.

Restaurant Blauverd – Het restaurant biedt je de mogelijkheid om de rijke streekkeuken en de internationale keuken te proeven.

Snack-Bar – In onze Snack-Bar treft u een uitgebreid aanbod aan combi gerechten. Hun openingstijden , van ontbijt onder de Middellandse zon tot de laatste borrel bij hun avondanimatie.

Wil je alles weten over Camping Internacional de Calonge

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in