Goedkoop een camper huren in Nederland, Europa en wereldwijd

Je zou graag voordelig een camper willen huren en je zoekt naar de beste aanbieding? Bij McRent ben je aan het juiste adres….eerlijk, eenvoudig en veilig, dat is hun motto!

In heel Europa bieden zij de verhuur van campers, voor een ieder een passende. Of het nu een praktische alkoof, sportieve halfintegraal of een luxe integraal camper is, telkens betreft het een top uitgeruste camper van één van de merken van de Erwin Hymer Group.

McRent camper verhuurbedrijf in Nederland
Bezoek de wereldberoemde en unieke stad in Nederland, Amsterdam. Hun verhuurstation bevindt zich vlak bij de luchthaven. Vanaf daar kun je met de camper een bezoek brengen aan het strand, de bloemenmarkt of een rondvaart maken door de grachten.

McRent verhuurcamper en uitrusting

De verhuurcamper is ideaal voor bijna alle vormen van vakantie. Afhankelijk van het voertuigtype kun je stadsreizen, een strandvakantie of een actieve vakantie ondernemen – jouw vrijheid kent tenslotte geen grenzen.

  • Hun buscampers zijn compact en perfect voor een korte vakantie.
  • De compacte campers zijn elegant en wendbaar en daardoor super geschikt voor bv. een stedentrip met 4 personen.
  • Op vakantie met de hele familie, dan biedt de alkoof camper zit- en slaapplaats tot 6 personen.
  • Hun comfortabele campers bieden ruim plaats om te ontspannen en zijn uitermate geschikt voor langere ritten en biedt mogelijkheden tot 4 personen.
Leestip:  ANWB-onderzoek: meivakantie in eigen land populair
Europa’s grootste camper verhuurder

Wil je de landsgrenzen achter je laten en met jouw McRent-camper een ander land ontdekken? Geen probleem, ze hebben McRent-verhuurstations in 17 verschillende Europese landen en ook depots in Nieuw-Zeeland en Japan of maak gebruik van hun partner Best Time RV in de USA.

Landen informatie

Je hebt nog niet kunnen besluiten waar je met jouw camper van McRent heen zou willen?
Zij hebben voor je de meest interessante bezienswaardigheden samengevat en laten je zien bij welk verhuurstation je jouw camper kunt huren om jouw belevingsvolle vakantie te beginnen.

Website McRent: www.mcrent.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in