Gazelle Makki Travel met ABS biedt veiligheid, plezier en gemak

Maximaal en zorgeloos fietsplezier met het hele gezin. Dát is waarvoor de nieuwe Makki Travel van Gazelle garant staat. Deze elektrische bakfiets is voorzien van ABS (antiblokkeersysteem) voor extra veilig remgedrag en heeft een hoge beschermende bak waar kinderen via een uitsparing zelf in kunnen plaatsnemen. Voorzien van de krachtige Bosch Cargo middenmotor is geen heuvel te steil. Daarbij is de fiets voorzien van de Gazelle Connect-module, die dieven dwarsboomt.

De Makki Travel is het perfecte alternatief voor de tweede auto. Met gemak manoeuvreer je met je kinderen en boodschappen door het verkeer. Bijvoorbeeld voor de dagelijkse verplaatsing van en naar school, de rit naar de supermarkt of een ontspannen ommetje in het weekend. Er zijn allerlei aanvullende accessoires verkrijgbaar, zoals een regenhuif, afdekhoes en opberglade, die van deze bakfiets een premium transportmiddel maken.

Makki Travel

Stabiliteit en controle met ABS

Op sommige momenten rijd je op drukke plekken. Op andere momenten rijd je misschien wel op verlaten, onverharde zandpaden. Waar je met de Makki Travel ook komt, je wilt zo nodig snel en veilig tot stilstand kunnen komen. Om die reden heeft Gazelle de bakfiets uitgerust met ABS. Dit antiblokkeersysteem zorgt ervoor dat je, met en zonder belading, veilig kunt remmen. Bij een krachtige, plotselinge remmanoeuvre verhindert ABS dat het voorwiel blokkeert en de bakfiets slipt. Er is zo altijd stabiliteit en controle, ongeacht de snelheid, belading of ondergrond.

Leestip:  Ook voor getrainde fietsers is e-biken in de Alpen geweldig
Dubbele pootstandaard

Dankzij de dubbele pootstandaard staat de Makki stevig op zijn plek en kunnen kinderen veilig in- en uitstappen. Eenmaal klaar voor vertrek, haal je de standaard er met een simpele voetbeweging vanaf. De kinderen zitten met een gordel vast in de hoge, lichte bak. Die heeft aan beide zijkanten een uitsparing die het in- en uitstappen vergemakkelijkt. Op de kuip zitten bovendien reflecterende details. Zo ben je in het donker veel beter zichtbaar.

Krachtige middenmotor

Een rit op de Makki Travel is nooit zwaar, zelfs niet als er heel wat kilo’s in de bak meegenomen moeten worden – het draagvermogen van de fiets is 250 kg. De bakfiets is voorzien van de krachtige Bosch Cargo Line-middenmotor. Met een koppel van maar liefst 85 Nm vervoer je je kinderen zonder dat het zweet je op de rug komt te staan, ook heuvelop of bij flinke tegenwind. Zo zit je altijd ontspannen op de fiets. Je hebt keuze uit een 400, 545 of 800 Wh accu.

Leestip:  Frankrijk fietsland
Vrees geen diefstal

De Makki Travel is voorzien van Gazelle Connect. In de Makki Travel is een GPS-module ingebouwd. Bij aankoop is een gratis diefstalverzekering en opsporingsservice (één jaar) inbegrepen. Die combinatie van Gazelle Connect en een verzekering is waardevol: wordt de Makki Travel onverhoopt gestolen, dan kan een professionele opsporingsservice, ingeschakeld via de verzekering, de bakfiets op afstand volgen. De experts lokaliseren de fiets en bezorgen hem terug. Lukt dat om wat voor reden dan ook niet, dan ontvang je via de verzekeraar geld voor een nieuwe fiets. Dat de bakfiets met GPS is uitgerust, staat duidelijk op de fiets vermeld, dus dieven denken twee keer na vóórdat ze een diefstalpoging ondernemen.

Duidelijk afleesbaar display

Op het stuur zit het Kiox 300-display van Bosch gemonteerd. Dit biedt allerlei bruikbare functionaliteiten. Zo kun je hiermee navigeren, je ritgegevens en remstatistieken bijhouden en de loopassistentie inschakelen. Het kleurendisplay is overzichtelijk en duidelijk afleesbaar. Als je vertrekt, dan licht het controlelampje van de led-remote iedere keer kort op ter bevestiging dat de ABS naar behoren functioneert. Het display is afneembaar.

Leestip:  Fietsexcursie voor fijnproevers in de Franse Ardennen

De adviesprijs van de Gazelle Makki Travel bedraagt 6.699 euro.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in