Flextrash de nieuwe outdoor prullenbak

Graag stel ik je voor aan FLEXTRASH, dé prullenbak die met je meereist. Onze missie in een notendop? Zwerfafval aanpakken bij de bron! We ontwerpen duurzame afvaloplossingen die passen in een wereld die steeds mobieler wordt. De grootste verandering begint bij jezelf, daar geloven we in.

Flextrash is Dutch Design en gemaakt van gerecycled PET, wel zo fijn voor het milieu. Dankzij een breed scala aan clips kun je Flextash op allerlei plekken bevestigen. Bijvoorbeeld in je campe, boot, of auto. En wat dacht je van een dagje strand of direct naast je tent? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Missie

Het begon allemaal met de keiharde confrontatie van de realiteit: afval is tegenwoordig onvermijdelijk en overal waar het niet hoort. Langs snelwegen, in de natuur en niet te vergeten in onze prachtige oceaan. Een prullenbak om netjes je afval in te gooien is lang niet altijd binnen handbereik. Best gek, als je bedenkt dat er in Nederland zo’n 50 miljoen kilo afval per jaar in de natuur verdwijnt. Een bananenschil doet er zo’n twee maanden over om te vergaan, een koffiebekertje een half jaar, een aluminium blikje vergaat nooit. Tot onze grote verbazing was de prullenbak vaak nergens te bekennen. Zo ontstond Flextrash, met een enthousiast team ontwikkelen we afvaloplossingen die passen in een wereld die steeds mobieler wordt.

Leestip:  Camping De Duinpan Ontdek en geniet - vakantie aan de kust

Het concept

Het concept is simpel: je kiest een prullenbak én een bevestigingsclip, afhankelijk van waar jij een prullenbak nodig hebt. Door middel van de CAMPSTICK prik je Flextrash eenvoudig in de grond. Hang je de prullenbak liever op in je camper? Kan ook! Dat doe je met de handige VACUCLIP of WALLMOUNT. Lekker aan het barbecueën en geen zin om naar de prullenbak te lopen? Geen probleem! Door middel van de TABLECLIP bevestig je Flextrash eenvoudig aan je buitenkeuken of kampeer tafel.

Dutch design en gerecycled pet

Flextrash is tot stand gekomen in samenwerking met Nederlands topontwerper Basten Leijh. Een echt staaltje Dutch Design dus! Daarnaast hebben we goed nagedacht over het gebruik van materialen. Zo is de COVERBAG van Flextrash gemaakt van gerecyclede PET flessen, kan je hem eenvoudig wassen in de wasmachine en zijn de afbreekbare navulzakjes gemaakt van mais, wel zo fijn voor het milieu. De Flextrash is verkrijgbaar in drie verschillende maten (3, 5 en 9 liter) en heeft een divers aanbod aan trendy kleuren. De prijs van de Flextrash prullenbakken varieert van € 19,95 tot € 27,50 en de
bevestigingsclips van € 2,95 tot € 12,95.

Leestip:  Camperplaats verzamelt statiegeld voor goed doel
 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in