Camping de Meibeek is van alle gemakken voorzien

Welkom in het hart van de Achterhoek – Midden in de Achterhoek (Ruurlo), tussen weilanden en boerderijen, houtsingels en kabbelende waterloopjes, ligt Camping de Meibeek. Hier hebben Jan en Dieneke Brosky een plek gecreëerd waar het heerlijk ontspannen en genieten is.

Op deze unieke locatie, bereikbaar via een zandpad langs een beekje, lijkt de drukte van de stad ver weg. De ruim opgezette kampeervelden met veel groen, het gezellige terras, de sfeervolle eetgelegenheid en niet te vergeten de gastvrijheid van de familie Brosky dragen bij aan de gemoedelijke sfeer die zo typerend is voor de Achterhoek.

Camping de Meibeek

Maar vergis je niet: Camping de Meibeek is van alle gemakken voorzien. De familie Brosky nam het bedrijf in 2002 over en heeft sindsdien veel vernieuwd en verbeterd. Alle panden zijn energiezuinig en in 2013 werd een hypermodern, verwarmd toiletgebouw in gebruik genomen. Naast de normale faciliteiten vindt je hier ook invalide- en privé sanitair. Speciaal voor de kleintjes is een kinderafdeling ingericht.

Leestip:  Presentatie van de 25 beste kampeerregio's van Europa

Diezelfde kinderen zullen zich ook opperbest vermaken in het verwarmde buitenzwembad, de speeltuin met prachtige boomhut of de kinderboerderij. Trek je er liever op uit? Wandelend, per fiets of in de kano kan je het gevarieerde coulisselandschap van de Achterhoek optimaal beleven. Geniet van de mooie natuur en de dieren die hierin leven; wie weet kom je oog in oog te staan met een koppeltje reeën!

Nieuwsgierig geworden naar dit mooie plekje in eigen land? Of het nu met jouw eigen caravan is of je liever een mooie bungalow, trekkershut, A-huisje of safaritent huurt, Jan en Dieneke Brosky heten je van harte welkom op Camping de Meibeek.

Kampeerplaatsen

Camping de Meibeek beschikt over ruim tachtig toeristische comfort kampeerplaatsen, verdeeld over verschillende kleinere veldjes met minimaal zes plaatsen. De kampeervelden zijn vernoemd naar bomen die in de omgeving voorkomen, zoals Wilg, Eik en Esdoorn. De Boomgaard is een groter veld en hier kan je tot 16 ampére stroom krijgen. Er is trouwens een echte boomgaard aangelegd met oude hoogstam fruitbomen.
Alle kampeerplaatsen beschikken over aansluitingen voor water, elektra en riolering. Veel plaatsen zijn meer dan 150 vierkante meter groot. Op andere campings worden dit vaak de ‘comfortplaatsen’ genoemd. Op Camping de Meibeek zijn deze voorzieningen standaard, zonder extra bijbetaling.

Leestip:  Camping Westenenk - Kamperen, B&B en Logies

Om de velden goed begaanbaar te houden en de rust en veiligheid voor jouw kinderen te garanderen, is de camping autovrij. Tijdens jouw verblijf kan je jouw auto kwijt op de verschillende parkeerplaatsen.

Alles weten over camping de Meibeek

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in