Eriba Eribelle caravan trefpunt

Eribelle Trefpunt is een enthousiast groepje Eriba Eribelle-bezitters dat regelmatig in contact is met elkaar over hun gezamenlijke hobby: de Eriba Eribelle caravan. Eribelle Trefpunt is een persoonlijk initiatief kent geen lidmaatschap in de traditionele zin van het woord; de Eribelle caravan is de bindende factor. Met andere woorden: iedereen die een Eriba Eribelle caravan bezit kan zich kostenloos bij Eribelle Trefpunt aanmelden.

De Eriba Eribelle caravan

De Eriba Eribelle caravan werd door Eriba/Hymer geproduceerd van 1986 tot en met 1989 en van 1995 tot en met 1998. Het is hierbij van belang te weten dat de productie van de Eriba Eribelle niet is gestaakt omreden van technische gebreken doch vanwege de – in verhouding tot andere Eriba caravanmodellen (met name de Touring) – achterblijvende verkoopcijfers.

Omdat je een Eriba Eribelle caravan niet regelmatig tegenkomt, trek je met een Eribelle veel bekijks. Maar anderzijds betekent dit dat er ook maar weinig plaatsen zijn waar je met specifieke Eribelle-vragen terecht kunt. Natuurlijk kun je contact opnemen met de Eriba-dealer, maar soms is het ook erg prettig gebruikerservaringen en praktische tips uit te kunnen wisselen met andere Eribelle-bezitters.

Aanmelding bij Eribelle Trefpunt

Nog TE vaak horen zij van Eribelle-bezitters dat zij zich niet bij Eribelle Trefpunt aanmelden omdat zij “geen clubjesmensen” zijn. Eribelle Trefpunt is echter, zoals ook op de website  wordt uitgelegd, geen “club” of “vereniging” in de traditionele zin van het woord: aanmelding bij Eribelle Trefpunt is gratis, er is geen contributie en er zijn geen verplichtingen!

Leestip:  Verkoop nieuwe caravans groeit 11,5 procent in eerste kwartaal

Waarom je zich dan WEL zou aanmelden? Alle aangemelde Eribelles worden bij hun geregistreerd waardoor wij inzicht krijgen in het aantal Eribelles in Nederland/Belgie zowel qua uitvoering als qua verspreiding. Aangezien de Eribelle een zeldzame caravan is, opent dit ook mogelijkheden tot het uitwisselen van informatie, tips e.d.
Aarzel daarom niet langer en meld je aan!

Kijk voor meer informatie over Eriba Eribelle caravan

 4.5/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in