Minicamper CampUniQ camperbouw

Edzo de Jonge, eigenaar en oprichter van het bedrijf JB Kampeerauto’s bv, kwam begin 2009 op het idee van de Minicamper CampUniQ omdat hij vaak vraag had naar een compacte camper voor een aantrekkelijke prijs.

Edzo vond een professioneel inbouwbedrijf om zijn idee van een Minicamper te laten inbouwen. De jarenlange ervaring van dit inbouwbedrijf kwam goed van pas bij het indelen en inrichten van het interieur en het maximaal benutten van de beschikbare ruimte. Het resultaat mag er zijn: De meest compacte en niet te evenaren kampeerauto, van alle comfort en gemakken voorzien!

Inmiddels zijn er verschillende bouwers die ons als Trendsetter, het CampUniQ concept en vrijwel onze complete website “trendvolgend” proberen te kopiëren, maar veelal blijkt dat ons zeer hoge kwaliteit level in zowel materialen, apparatuur, duurzaamheid, vakmanschap en zeer zeker de afwerkingen van onze interieurs niet zijn te evenaren! Wij zijn trots op onze Trendsetter status.

Leestip:  Blue Campers - Belgische platform voor camperverhuur
Minicamper CampUniQ voor grote groep mensen betaalbaar

De Minicamper CampUniQ is een welkome aanvulling op het huidige aanbod aan campers. Doordat we naast de nieuwe Ford Transit Connect / Fiat Doblo / Opel Combo ook jonge occasions van deze merken als basis nemen is de Minicamper voor een grotere groep mensen betaalbaar.

Nieuwe trend

Zij zetten met hun originele Minicamper/CampUniQ die in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is, een nieuwe trend die zowel in het dagelijks gebruik als ook op reis en op campings veel mensen gelukkig maakt. Momenteel zijn ze zeer succesvol met de Minicamper op de Nederlandse markt en wordt er vanuit omringende landen positief gereageerd. De eerste verkopen van de Minicamper in België, Duitsland, Frankrijk en zelfs Zwitserland zijn al een feit.

Vanwege de vraag van uit de internationale markt hebben zij onze informatie ook beschikbaar in een Duitse, Franse en Engelse flyer. Alle voertuig exportdocumenten compleet met het export kenteken en de tijdelijke verzekering verzorgen zij via VWE (Bureau Voertuiginformatie en -documentatie). Uw Minicamper leveren zij veilig af op elk adres in Europa.

Leestip:  Hobby Optima Ontour Edition F V65 GE op Fiat met veel extra’s

Kijk voor meer informatie op Minicamper/CampUniQ

 3.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in