Camping De Heldense Bossen

Welkom op camping De Heldense Bossen, waar ‘t Bosmannetje met Pip en Pleun hun domein hebben. Ze willen je laten proeven van de gastvrije sfeer die deze camping te bieden heeft. De camping is in de vakantieperiodes een echte kindercamping met uitgebreide, onmisbare faciliteiten zoals een overdekt zwembad, een buitenbad, een speeltuin met dierenpark, een supermarkt en een restaurant. Buiten de vakantieperiodes heerst er juist rust op de camping en kunnen de actieve levensgenieters onder andere genieten van de mooie fiets- en wandelmogelijkheden met startpunten vanaf de camping.

Camping De Heldense Bossen

Onder alle weersomstandigheden is het heerlijk toeven in het zwembad. Je kunt glijden van de superlange glijbaan, gaan bubbelen in het bubbelbad of je door het water voort laten duwen in de razendsnelle stroomversnelling. Ook aan de allerkleinste is gedacht, er is een apart peuter- en kleuterbad waar de kleintjes veilig in het water kunnen spelen en spetteren. Vanaf de meivakantie is ook het buitenbad open. Lekker luieren op de speel- en ligweide, een verkwikkend bad nemen of badderen in het zwembadje voor de allerkleinsten. Het kan allemaal op De Heldense Bossen!

Leestip:  Camping: De ideale co-working plek

Kamperen in Limburg doet u zo

De bosrijke omgeving en de faciliteiten zullen samen zorgen voor een onvergetelijke en zeker niet alledaagse vakantie in Limburg. Tijdens het kamperen op De Heldense Bossen kun je heerlijk genieten van buitenactiviteiten, zoals fietsen, wandelen, zwemmen of andere recreatieactiviteiten. Met het trekvlot over de roeivijver, een potje Jeu de boules of spelen in de speeltuin? Het kan allemaal! Als je na het zwemmen nog niet moe bent, dan is er vast nog een leuke activiteit van het animatieteam waar je naar toe kunt.

Klaar voor uw vakantie

Pak je spullen maar vast, neem je caravan of tent mee en ervaar het echte gevoel van kamperen op De Heldense Bossen. Er zijn ruime kampeerplaatsen gelegen aan laantjes en veldjes. Je kunt kiezen voor een kampeerplaats die alleen voorzien is van stroom. Wil je liever meer luxe op de plaats met een eigen water- aan en afvoer of TV-aansluiting, dan is ook dat een mogelijkheid.

Leestip:  Minicamping De Deeskerhof ontspannen kamperen

Kijk eens op de website van Camping De Heldense Bossen

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in