Glamping bij het BoerenBed

Een vakantie waar jong en oud nog jaren over napraten? Bij Het BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Kom luxe kamperen en ontdek wat glamping is. Bij Het BoerenBed overnacht je op een van hun werkende boerderijen of prachtige Collection locaties in Nederland, België, Engeland, Schotland, Ierland, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland! Zet je telefoon uit en berg je tablet op want tijd voor elkaar staat tijdens een vakantie centraal. Het zal je dan ook aan niets ontbreken! De tenten zijn volledig ingericht voor 6 personen (5 volwassen en 1 kind) inclusief eigen toilet, warme douche, hoge kwaliteit bedden en een complete keuken.

Glamping vakantie bij Het BoerenBed

Tijdens je verblijf kan je volledig ontspannen en bovendien een kijkje nemen in de wereld van de boer. Je overnacht op werkende boerderijen, waar de boer en zijn vrouw een belangrijke rol spelen en tegelijkertijd gastheer/vrouw zijn. Geniet van een vakantie op de boerderij met het hele gezin. Je hebt de keuze uit maar liefst 69 locaties in Nederland, België, Engeland, Schotland, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland! Op elke locatie is een boerderijwinkeltje aanwezig met heerlijke regionale producten. Tijdens je glamping vakantie maak je deel uit van de boerderij. Zo krijg je van de boer bijvoorbeeld een rondleiding over het erf en help je mee met het voeden van de dieren. Bij Het BoerenBed geldt: niets moet en alles mag!

Terug naar vroeger en vergeet de tijd…

Het BoerenBed is voor iedereen die houdt van de sfeer op de camping, maar ook op zoek is naar luxe en kwaliteit. Elke accommodatie is volledig ingericht voor maximaal 6 personen (max. 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar). De totale oppervlakte van de BoerenBed accommodaties variëren van 45m2 tot 51m2. Je vindt er onder andere een ruim tweepersoonsbed, stapelbed en sfeervolle BoerenBedstee. Ook een eettafel, bank, koelkist, eigen toilet en koud stromend water is aanwezig. Het zal je dus aan niets ontbreken!

Leestip:  Natuurkampeerterrein de Klashorst - kamperen in de meest pure vorm

Kijkje in de keuken…

In de accommodatie vind je koud stromend water. Er zijn centrale douches aanwezig op de boerderij en de HeerenBoer tenten beschikken over een privé douche! Verder vind je in de tent alles wat je nodig hebt tijdens een verblijf; van schaar tot pan en van bestek tot koffiekopjes. Je hoeft niets mee te nemen van huis.

Neem eens een kijkje op BoerenBed

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in