Een huisje in plaats van een voortent

Caravanhuisje levert een aantal productlijnen voor zowel particulieren, campings en bedrijven. Dit als zelfbouw pakket maar ook volledig gerealiseerd! Uiteraard voorzien van de opties die hun klanten wensen. Hiervoor werken ze als het nodig is samen met andere leveranciers om het ultieme product te realiseren.

Of het nu gaat om een Caravanhuisje, Paviljoen, Schuur, Garage, Boothuis of een ander ontwerp, zij denken graag mee en leveren precies wat je wilt!

Het Caravanhuisje

waar het allemaal mee begon stond model voor alle producten in hun assortiment. Een Caravanhuisje kan voor meerdere doeleinden ingezet worden: op een vaste plek op een camping, in de tuin als gastenverblijf of als service van een camping om mensen te faciliteren tijdens hun (korte) vakantie.

Caravanhuisje

Het mooie van een Caravanhuisje is dat ze deze aan de caravan kunnen verbinden of los kunnen laten staan. In het laatste geval kun je je caravan er makkelijk onderuit rijden en weer terugplaatsen als je terugbent. Multifunctioneel! Door hun unieke concept is een Caravanhuisje binnen korte tijd gerealiseerd en direct bruikbaar! Een groot voordeel van een Caravanhuisje is dat deze zeer goed geïsoleerd is, vergelijkbaar met een nieuwbouw woning! Voorzien van Airconditioning is het zomers koel en s’winters warm!

Leestip:  Eberspaecher Breezonic - krachtige airconditioning

Kamperen op een vaste plek, dan is een voortent niet meer van deze tijd. Daarom hebben ze het Caravanhuisje ontwikkeld. Een huisje in plaats van een voortent, met alle luxe van dien!

Standaard of opmaat

Voor iedere klant zijn zij instaat de perfecte oplossing te realiseren, waarbij ze uitgaan van de standaard modellen of juist een model op maat uitwerken. Hun modulaire bouwwijze zorgt ervoor dat ze (bijna) elke droom kunnen realiseren!

Caravanhuisje Opmaat gemaakt

Waarom een caravanhuisje

Zij hebben het tot hun doel gesteld om een hoogwaardig product te realiseren waar hun klanten jarenlang veel plezier aan ervaren, tenslotte is het een investering voor jaren die vanaf het eerste moment plezier moet geven in het gebruik!

Website Caravanhuisje: caravanhuisje.nl

 4.8/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in