Zó krijg je het vakantiegevoel in eigen land

Vakantie vieren doen we anders dan anders. Met de camper vertrekken naar een zonnige bestemming zoals Spanje of Italië is er niet meer bij. Voor vakantie moeten we het door het coronavirus toch echt dichter bij huis zoeken. Dit klinkt misschien minder aanlokkelijk als een zonnige kampeervakantie aan de Costa Brava, maar niets is minder waar! Kamperen in Nederland is ontzettend leuk. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Nederland kent ontzettend veel mooie gebieden met leuke campings, waar ook nog eens genoeg te doen valt! Benieuwd waarom jij in Nederland moet gaan kamperen? Je leest het in deze blog.

De Veluwe, Zeeland of misschien toch Texel

Dat heerlijke vakantiegevoel te pakken krijgen is eigenlijk al reden genoeg om er lekker op uit de trekken met de camper. Zeker na zo’n vreemd jaar zoals 2020 was, is het belangrijk om er evn tussenuit te gaan en weer tot jezelf te komen. Belangrijk is wel dat je dit verantwoord doet. Gelukkig kent Nederland ontzettend veel mooie gebieden die je prima kunt bezoeken. Neem bijvoorbeeld de Veluwe, of Zeeland of de Waddeneilanden in het noorden zoals Texel. Al deze gebieden hebben ontzettend leuke campings én lopen over van leuke dingen die je kunt doen en zien.

Ontdek jouw Nederlandse bestemming op de fiets

Deze activiteiten zijn veelal in de buitenlucht, waardoor je je hoofd leeg kunt maken en écht kunt ontspannen. Zeker als je ervoor kiest om jouw vakantiebestemming per fiets te ontdekken zul je verrast worden door de schoonheid van Nederland. De beste optie voor je ontdekkingsreis is natuurlijk de e-bike omdat je hiermee grote afstanden kunt afleggen zonder uitgeput te raken. Als je er een hebt is het dus een goed idee om deze mee te nemen in de fietsendrager achterop de auto. Heb je geen e-bike in het bezit, maar lijkt het je wel wat om over een exemplaar te beschikken tijdens je vakantie? Dan kun je een elektrische fiets huren.

Op bestemmingen die absoluut de moeite waard zijn  om per fiets te ontdekken, vind je eigenlijk altijd wel een e-bike verhuurder. Zo heeft Stella op Texel en in Burgh Haamstedeverhuurlocaties. Hier kun je een e-bike uitkiezen en huren voor de periode die jij wil.

Ga picknicken in de natuur

Is fietsen niet helemaal jouw idee van vakantie? Dan kun zijn er natuurlijk ook een heleboel andere dingen die je kunt doen. Wat dacht je van wandelen? Zeker in bosrijk gebied is het ontzettend leuk om een fijne wandeling te maken en zo het gebied te verkennen. Je kunt er zelfs een picknick van maken. Je moet dan wel je rugzak vullen met lekker broodjes en een thermosfels met warme koffie. Vergeet als je klaar bent alleen niet je afval netjes weg te gooien!

Wat doe jij om in deze gekke tijden toch nog het vakantiegevoel terug te vinden?

 4/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in