Camping en jachthaven De Domp in Sneek

De Domp is een pittoreske stadscamping, omringt door water met plaats voor campers, caravans, (bungalow)tenten, trekkershutten en kleine tenten. Met uitzondering van de Sneekweek zijn hier maximaal 80 plaatsen beschikbaar. De camping ligt direct aan de jachthaven zodat varen en kamperen gemakkelijk te combineren zijn. Geen eigen boot, maar trekt het water? Loop dan even bij de receptie binnen en vraag informatie over het huren van een sloepje. Een fiets huren bij de receptie en de omgeving verkennen kan ook.

Deze camping is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan de aansluiting voor water en elektra. En natuurlijk is hun WIFI gratis. Daarnaast vindt je op deze camping ook een drietal trekkershutten voor een knusse overnachting in Sneek.

Wintercamping

Ook deze winter is hun camping geopend. Je kunt gebruik maken van het verwarmde sanitairgebouw en er is een 16A stroomaansluiting op jouw plaats aanwezig.

Leestip:  Tips voor kamperen in de winter
Omgeving

Sneek, dé waterstad van Nederland, bruist! De Elfstedenstad staat bekend om zijn monumentale panden en grachten, knusse centrum, volle terrasjes, goede restaurants, prachtige parken en gezellige winkeltjes. In en rondom de iconische stad is er gedurende hoog- en laagseizoen veel te beleven. Bekendste evenement is natuurlijk de Sneekweek met zo’n 700 deelnemende zeilboten. Elk jaar, in de eerste week van augustus, is Sneek voor even de hoofdstad van Nederland. De historische binnenstad van Sneek bevindt zich op loopafstand van de camping, zodat je tijdens jouw overnachting vanuit De Domp eenvoudig een bezoek kunt brengen aan de stad.

Website De Domp: dedomp.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in