Deelname Can Bora Lodges aan TV-programma, RTL Kampeert

Can Bora Lodges een nieuw vakantie resort in het binnenland van de Costa Brava en vlakbij de stad Girona, doet dit seizoen voor het eerst mee aan het TV-programma RTL Kampeert van RTL4.

“De opnames van Can Bora Lodges zijn afgelopen zomer gemaakt en de vakantie locatie was vorig jaar zeer in trek bij Nederlandse gasten tijdens de “corona zomer”. Kamperen in de vrije natuur is hot gedurende de coronaperiode”, aldus Joost Koenders, Nederlandse eigenaar van Can Bora Lodges. “Het geeft Nederlanders een vertrouwend gevoel om in eigen taal te communiceren tijdens een vakantie in Spanje. Ook komend seizoen verwacht ik weer vele Nederlanders te verwelkomen. Met onze deelname aan het TV-programma hopen wij op meer naamsbekendheid en weer een impulse te geven aan nieuwe reserveringen.”

Can Bora Lodges

De uitzending is zondag 31 januari om 17.25 uur en wordt herhaald op zaterdag 6 februari om 15:25 uur.

Leestip:  NKC - Camperaar van het Jaar

In hét kampeer programma RTL Kampeert bezoekt Jessica Mendels wekelijks een kampeerregio in binnen- en buitenland waar zij samen met kampeerders ervaart hoe heerlijk het is om vakantie te vieren op een camping. Waarom is kamperen zo leuk en waarom houden wij Nederlanders hiervan?
Daarnaast besteedt Sander Janson in het programma veel aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen op kampeergebied. Ruim aandacht is daarbij voor campers. ‘Camperen’ in “Coronatijd” is steeds populairder.
Can Bora Lodges is ideaal voor de kampeerder die van luxe en comfort houdt. Deze locatie biedt naast 11 Safari tenten tevens 7 Camper plekken. Gasten komen hier tot rust en genieten van de lokale gastronomie in het restaurant gelegen naast een prachtig zoutwater zwembad omringt door luxe zonnebedden.

Tijdens de productie van het programma heeft het productieteam veel opnames gemaakt met een drone. Naast Can Bora Lodges is de groene omgeving, de stad Girona en een lokale wijngaard op spectaculaire wijze van boven in beeld gebracht. Jessica Mendels ontdekt waarom Can Bora Lodges een uitzonderlijk fijne vakantie locatie is. “Door de volledig ingerichte Lodges hoeft men niet een eigen tent of caravan mee te nemen maar staat alles voor u klaar. Bedden zijn groot en comfortabel en schoonmaak staat hier hoog in het vaandel. Er is 24/7 contact mogelijk door middel van een WhatsApp-groep per Lodge of Camper. Hier kan men om informatie vragen over de locatie en omgeving, activiteiten, uitjes en restaurants. Gasten ervaren Can Bora Lodges als een comfortabele en onbezorgde vakantie in een prachtige groene omgeving.”

Leestip:  Nature Camps: bijzonder overnachten in de natuur

Met het nieuwe kampeerseizoen in het vooruitzicht, wordt wekelijks ‘RTL Kampeert’ uitgezonden.

Bekijk alvast de eerste beelden van RTL Kampeert

Website Can Bora Lodges: canbora.com

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in