Een Farmcamps.nl boerderijvakantie

Een Farmcamps.nl boerderijvakantie: dat is logeren in een luxe tent bij de boer. De locaties zijn kindvriendelijke, natuurlijke familiecampings op werkende boerderijen. Bij Farmcamps.nl logeren met vrienden, familie en collega’s in luxe tenten; Glamping op en top! Farmcamps.nl is het alternatief voor grootschalige bungalow- en stacaravanparken en campings waar men zijn eigen tent, caravan of camper moet meebrengen.

Kinderen kunnen spelenderwijs het boerenleven verkennen, boerderijdieren verzorgen en onwijs lekker buitenspelen. Hutten bouwen, vissen, skelteren, klimmen en klauteren op tractor banden, slingeren in het hooi en bij warm weer lekker spetteren onder de sproeiers!

Natuurlijk de boerderij op met het hele gezin!

Ontsnappen uit je drukke, dagelijkse leven om lekker samen te genieten van het platteland en het leven op een boerderij. Een Farmcamps.nl boerderijvakantie is een indrukwekkende, leerzame en avontuurlijke belevenis voor kinderen. De boerderijen bieden heel veel afwisseling, tenslotte is ieder boerenbedrijf anders, maar het comfort, de gastvrijheid en het vertrouwde gevoel is altijd en overal gelijk. Bovendien is een vakantie altijd even familievriendelijk geprijsd. Bij Farmcamps kun je logeren bij akkerbouwers, (biologische) melkveehouders, paarden maneges/ pension en veehouderijen.

Leestip:  ANWB Alarmcentrale: ruim 11.000 meldingen

Vijf goede redenen om een boerderijvakantie te boeken!
  1. Actie! Op een FarmCamps boerderijvakantie zijn boerenactiviteiten voor jong en oud om spelenderwijs te leren over het leven op de boerderij.
  2. Avontuur! Geen leukere speeltuin dan een boerenerf! FarmCamps boerderijen hebben natuurlijke speeltoestellen zoals de Hooi Hooi Speelschuur, de Water Pret Weide en Tractor Banden Klimtoren.
  3. Glamping! Logeren bij de boer doe je in een luxe, stoere, gezellige en compleet ingerichte Safaritent, Farmtent, Ranchtent met Hooi Hooi Badtrailer, Lodgetent of Barntent met badkamer.
  4. Compleet! Alle FarmCamps boerderijen bieden goede faciliteiten en diensten; van centraal terras, kampvuur, boerderijwinkel met WiFi tot en met nette en verwarmde sanitaire voorzieningen.
  5. Variatie! Je hebt de keuze uit bijzondere boerenbedrijven; van (biologische) melkveehouders tot en met akkerbouwer en schapenmelker.

Website Farmcamps: www.farmcamps.nl

Leestip:  Samenwerking NKC en het Nationaal Platform NPR

 

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in