FarmCamps een onvergetelijke vakantiebelevenis

FarmCamps: een onvergetelijke vakantiebelevenis vol plezier op de boerderij!

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten ze die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij!

Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de hooi speelschuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag.

Je logeert met vrienden, familie of collega’s in luxe Safaritenten, Farmtenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!

BoerenPaspoort

Boeren diplomaBij het inchecken krijgen kinderen het BoerenPaspoort van FarmCamps. Hierin staan leuke en leerzame opdrachten die ze zelfstandig of met de boer kunnen uitvoeren.

Voor iedere opdracht krijgen ze een stempel van de boer of boerin. Zijn alle opdrachten goed gedaan? Dan verdienen ze natuurlijk het enige echte BoerenKnecht Diploma!

Leestip:  Zo ga jij duurzaam op kampeervakantie in 2024!
Tour de Boer

Tijdens ieder verblijf geven hun boeren en boerinnen een Tour de Boer (boerenrondleiding) over hun erf. Zij vertellen jullie graag wat zij doen, hoe zij werken en maken je wegwijs op hun boerderij.

Zo kom je op plekjes waar je eigenlijk normaal niet komt en krijg je hele bijzondere verhalen te horen over het leven op de boerderij waar je verblijft.

Voor het hele gezin

Het leven op de boerderij staat nooit stil. Voor het hele gezin is er iedere dag genoeg te doen! Papa kan lekker bbqen en vissen, mama relaxt in de hangmat of kroelt met de katjes en de kids vermaken zich met alles wat er op de boerderij te ontdekken is. Zoals koeien melken, pony’s verzorgen of de schaapjes scheren. En deze activiteiten zijn ook nog eens super leuk om samen met het hele gezin te doen.

Leestip:  De glamping upgrade

Website Farmcamps.nl: www.farmcamps.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in