Camping Klein Hemelrijk een oase van rust

0

Ruimte, rust & vrijheid! Ontspannende vakanties in het prachtige Noord-Hollandse Duinreservaat. Klein Hemelrijk, een oase van rust.

Op “Klein Hemelrijk” te Heemskerk aan zee staan een aantal compleet ingerichte tenten. De plaatsen zijn ruim 150m2 groot en liggen aan het aangrenzende Noord-Hollandse Duinreservaat. In het omliggende duingebied liggen diverse wandel -en fietsroutes, in het bijzonder de LAW 5-2/5-3 Hollands Kustpad en de LF1 Noordzee route. Het strand en de zee zijn een kwartiertje fietsen door het prachtige duingebied. Bij hun kun je genieten van de ruimte, rust en het natuurlijke karakter.

In het duingebied van het Noord-Hollandse Duinreservaat heeft de natuur voorrang en dat is goed merkbaar. Auto ‘s komen er niet en dat betekent in alle rust wandelen en fietsen. Er zijn goede aansluitingen op landelijke wandel- en fietsroutes.

Leestip:  Pop-Up camping de Wildevier avontuur op eigen bodem

Voorzieningen: goed sanitair, toiletten , warme douches en een chemisch toilet . Ook kun je gratis gebruik maken van een gemeenschappelijke koelkast met vrieslades. Er is een oud papierbak, glasbak en een restafvalbak aanwezig.

Voor de zware spullen kun je een gele kruiwagen gebruiken.

Camping Klein Hemelrijk
Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan.
Natuur kampeerterrein

Bij aankomst mag je zelf een plek uitzoeken uit de ca 50 plaatsen verdeeld over 3 ha. kampeerterrein. Er zijn 5 verschillende veldjes, elk met een eigen karakter. Op alle velden staan een aantal picknick tafels voor algemeen gebruik. Veld A, de Duinviool en veld D, Lammetjeswei liggen dicht bij het sanitairgebouw. Op veld C, het Hazeveld kan je heerlijk van de late avondzon genieten, en als je geluk hebt zie je een haas lopen. Op veld B, de Klaproos mogen alleen kleine caravans en kleine kampeerbusjes, VW,Ford, e.d. (max. lengte 5 meter) en vouwwagens. Achter het grote speelveld ligt Veld E de Madelief, doordat deze verder van het toiletgebouw ligt is het er nog rustiger en stiller.

Leestip:  Natuurkampeerterrein Den Ouden Dam

De velden zijn omringt met ruime bosschages en pruimenbomen, waar je in de zomer maanden heerlijk van kunt eten. Het concert van de nachtegaal (voorjaar) versterkt de beleving van puur kamperen, ruimte rust en stilte!

Hun kampeerders kiezen bewust voor rust, groen en ruimte. Zij zijn daarom aangesloten bij de Stichting Natuurkampeerterrein (SNK). De kampeerders dienen in het bezit te zijn van een Natuurkampeerkaart. Deze kun je ook bij hun aanschaffen.

Website Camping Klein Hemelrijk: www.kleinhemelrijk.nl

 5/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in