Dit zijn de meest geliefde campingplaatsen van Europa

Camping.info Award 2020: De beste campingplaats van Europa is gelegen in Oostenrijk
– Publieksprijs: 148.864 camping-gasten gaven 190.824 waarderingen

De meest geliefde campingplaats van Europa is gelegen in Oostenrijk. Dit heeft een van Europa’s toonaangevende online campinggids www.camping.info besloten tijdens de jaarlijkse camping.info Awards in 2020. Van meer dan 23.000 Europese campingplaatsen in 44 landen ging plaats een naar Camping Grubhof (Oostenrijk).

De camping.info Award is één van de meest gewilde prijzen in de Europese Campingbranche. De tevredenheid van 148.864 kampeerders is de basis voor de camping.info Awards 2020. Gezamenlijk schreven zij 190.824 beoordelingen op camping.info. “In ranking worden uitsluitend de beoordelingen van gasten opgenomen. De camping.info Award is een echte publieksprijs, het gaat uitsluitend om tevredenheid van klanten”, legt Maximilian Möhrle, directeur van camping.info, uit. “Daardoor maken ook kleine en onbekende campings een goede kans in de Top 100 van Europa, om zo als gouden tip ontdekt te kunnen worden.“ Möhrle is met name trots op zijn eigen ontwikkelde berekeningsformule, die zich vooral richt op de betrouwbaarheid van de beoordelaar, waardoor manipulatie wordt voorkomen. Andere factoren die het resultaat beïnvloeden, zijn onder andere hoe recent de beoordelingen zijn en het aantal beoordelingen.

Leestip:  The Venture Tents - Go on an adventure
Top 10 campingplaatsen in Europa:

1. Camping Grubhof / Oostenrijk
2. Naturisten FamilienSport- und NaturCamp Sonnensee / Duitsland
3. Campingpark Kühlungsborn / Duitsland
4. Rosenfelder Strand Ostsee Camping / Duitsland
5. Luxury Camping Schlosshof Resort / Italië
6. Camping Hopfensee / Duitsland
7. Camping Village Marina di Venezia / Italië
8. Camp MondSeeLand / Oostenrijk
9. Camping Murinsel / Oostenrijk
10. Naturcamping Spitzenort / Duitsland

Alle Europese Top 100 campings op een rijtje: www.camping.info/award

Over camping.info

camping.info met hoofdzetel in Berlin is sinds 2007 online en is met 23.000 geregistreerde campingplaatsen in 44 Europese landen één van Europa’s grootste informatieportalen voor campeervakanties en marktleider in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De opname in de camping.info lijst is voor campings gratis.

Overige informatie: www.camping.info

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in