Camping Grubhof in het Salzburgerland

Kamperen in Oostenrijk op het Grubhof in Lofer, Salzburger Land, is een zeer bijzondere campingervaring en is comfortabel kamperen op alle niveaus – want hier ervaart u kamperen met veel ruimte op de royale staanplaatsen, omgeven door ongerepte natuur. Of het nu gaat om een kampeervakantie in de zomer of een wintercamping om te skiën in de Almenwelt Lofer – jouw vakantie op de natuurcamping, meteen naast de rivier in Salzburg wordt de mooiste tijd van het jaar.

Zeer comfortabele camping in Oostenrijk

Een uitgebreid pakket aan extra en vrijetijds-aanbod bij Camping Grubhof in Lofer staat, samen met een moderne infrastructuur van de hoogste kwaliteit, garant voor een onvergetelijke campingvakantie in Oostenrijk. Van het Wellness en Spa-aanbod in de Wellness Alm, het leuke en gezellige restaurant, tot aan het winkelen, het Café Campo en het recreatieve en actieve aanbod – in juli en augustus met de gratis Salzburger Saalachtal Card en veel inbegrepen diensten. Hier kunt u aan de ene kant genieten van de natuur en rust, maar heeft u ook op elk moment de mogelijkheid om van activiteiten en een echte vakantie-ervaring te genieten.

Leestip:  De mooiste onontdekte plekjes in Europa om te kamperen

De camping

Niet alleen de fantastische locatie, omgeven door het natuurlijke alpenlandschap, en het royale plekkenaanbod maken Camping Park Grubhof zo uniek. Daarnaast scoort de camping in het Salzburger Saalachtal goed door een uitgebreid extra aanbod – van wellness, fitness, met de modernste sanitaire voorzieningen en een winkel met café, tot voorzieningen voor activiteiten en vrijetijdsbesteding en een restaurant. Hier beleeft je een kampeervakantie met veel ruimte en een fantastisch uitzicht.

Ligging

Op een toplocatie in de Oostenrijkse Alpen, onderscheidt Grubhof zich door haar uitgebreide assortiment als Oostenrijks Top Kampeeradres in het Salzburgerland. Gelegen tussen de steden St. Martin (1 km) en Lofer (2 km) – midden tussen de Loferer bergen en de Berchtesgadener Alpen –  is Camping Grubhof een uitgangspunt voor een verscheidenheid aan activiteiten in zomer en winter, die de campingvakantie in het Salzburgerland in Oostenrijk tot een belevenis maken. Ga naar de pure, ongerepte natuur van de Salzburger bergwereld. Direct vanuit de camping.

Leestip:  Winnaars ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2024

website Grubhof

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in