Dit jaar 20 jaar Stichting on Wheels!

Stichting On Wheels zet zich al sinds 1997 in voor kinderen, volwassenen en ouderen met een (ernstige) beperking, zoals de ziekte van Duchenne. Graag bieden zij deze kinderen en hun ouders, maar ook volwassenen of ouderen eens het ongebonden vakantiegevoel of een onbezorgd dagje uit! Dat maken ze mogelijk door de verhuur van aangepaste vervoer- en kampeermiddelen, chalets en de organisatie van leuke activiteiten.

Begin 1997 werd door Marijke Roel Sentges de Stichting On Wheels opgericht. Na de nodige voorbereiding werd gestart met de lotenverkoop voor de eerste camper. Inmiddels is de stichting de trotse bezitter van vijf aangepaste campers, twee vakantiechalets, enkele rolstoelbussen, een motor met een rolstoel-aangepast zijspan, de aangepaste rondvaartboot ‘The Big Dragon’ en niet te vergeten een eigen ‘home’ aan de Vierde Hoeve in Maasdijk. Ze vieren dit jaar dus hun vierde lustrum; een mijlpaal waar ze dit jaar regelmatig bij stil zullen staan!

Ondersteuning Stichting On Wheels

Stichting On Wheels draait al sinds 1997 op een groot aantal gulle gevers, die zij enorm dankbaar zijn. Dankzij deze bedrijven, organisaties en particulieren kunnen zij zonder subsidies toch heel veel mooi werk verrichten. Uiteraard zijn zij altijd op zoek naar extra ondersteuning, in welke vorm dan ook.

Leestip:  Blue Campers - Belgische platform voor camperverhuur

Bezoek de website van Stichting On Wheels

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in